Samsung Serif tv

Door de jaren heen hebben televisies een enorme transformatie ondergaan. Een Samsung Serif is daar een mooi voorbeeld van. Deze televisie overtreft hoogst waarschijnlijk al je verwachtingen. En dat is niet gek, want deze tv's hebben een prachtig design en vormen een aanvulling in elk interieur. Vaak zijn beeldbuizen niet de mooiste onderdelen in een interieur, maar een uitzondering hierop is een Samsung Serif design tv. Deze televisie is verkrijgbaar in drie verschillende formaten: 24’’, 32’’ of 40’’. Zo is er voor elke ruimte een geschikt formaat te vinden. De kleinste van het stel verdient misschien wel een mooi plekje op je slaapkamer terwijl de grootste variant het goed doet in bijvoorbeeld een woonkamer. Door de keuze uit rood, wit of zwart en het formaat, stel je eenvoudig een televisie samen die helemaal past bij jouw smaak. 

Flinders is dealer van

Sorteren op

1-3 van 3 producten

Over Samsung Serif tv’s

Samsung staat bekend om een ruim assortiment televisies die door de jaren heen steeds mooier en mooier werden. De Serif serie van Samsung bestaat uit verschillende televisies die stuk voor stuk een prachtdesign hebben. Een Samsung design tv die met veel zorg is ontworpen en gemaakt. Zo kun je eenvoudig een televisie uitzoeken die aansluit bij de stijl van je interieur. Dat deze serie televisies succesvol is, blijkt wel uit de prijs die zij in 2016 hebben binnengesleept met de Serif serie: de International Design Excellence Gold Award. De bekende broertjes Bouroullec zijn verantwoordelijk voor het tijdloze ontwerp van de televisies uit deze televisieserie. Zij legden de focus op het product en de interactie van dit item met de omgeving. Zo zijn zij tot dit succesvolle ontwerp gekomen. Een strak vormgegeven televisie die vanaf de zijkant het ontwerp van de hoofdletter 'l' bevat. 

Om verliefd op te worden: een Samsung design televisie

Door het simplistische, tijdloze design van een Samsung design tv, voelt hij zich eigenlijk in elk(e) ruimte en interieur thuis. Met een dikte van meer dan 10 centimeter, is deze televisie niet ultradun. Toch maakt dat hem er niet minder mooi om. Een televisie als deze mag gezien worden. Het middelgrote en grote formaat van deze televisie kun je ook op pootjes zetten. Heel handig, want zo heb je geen televisiekast of ander meubel nodig om je televisie neer te zetten en zet je hem eenvoudig op je vloer neer. De functies die je mag verwachten als je televisie gaat kijken, vind je ook terug in deze exemplaren. De broertjes Bouroullec hebben logischerwijs ook nagedacht over de bediening van deze televisies. De functies zijn toegankelijk en eenvoudig. Zo staat het gebruiksgemak hoog in het vaandel. Kortom, een praktisch pronkstuk dat gezien mag worden. 

Samsung Serif bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Samsung Serif televisie. Dat betekent dat wij andere modellen Samsung televisies niet kunnen leveren. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Flinders klanten beoordelen de producten van Samsung Serif TV gemiddeld met 5 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 2 beoordelingen.

Productsoort
Prijs
>>
<<
    €
Update
Naar boven