Snoerboer Scheepstouw gevlochtensnoer
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Snoerboer Scheepstouw gevlochtensnoer

  Omschrijving

  Dit is het Snoerboer Scheepstouw gevlochtensnoer.

  Alle hens aan dek en trossen los. Met het Scheepstouw gevlochten snoer van Snoerboer breng je een nautisch tintje in huis. Het snoer is net zo gedraaid als een echt touw, en ook qua kleur lijkt de stroomkabel zo van boord te komen. Pas dus op dat je het Scheepstouw niet verwart met een echte tros en per ongeluk je lievelingslamp losgooit. Maar bied je lamp een veilige haven met het Snoerboer Scheepstouw gevlochten snoer.

  Het Scheepstouw gevlochten snoer is leverbaar met een lengte van 2, 3, 4 of 6 meter. Het snoer is gemaakt van kraft met een kunststof ondermantel. In het snoer zitten twee koperdraden. Het snoer ziet er grof uit, maar is buigzaam en daardoor soepel te vormen. Net als een echte zeebonk is het Snoerboer Scheepstouw gevlochten snoer dus van het type ruwe bolster blanke pit.

  Zoek je naast de Scheepstouw gevlochten snoer van Snoerboer een andere snoer van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Snoerboer. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Scheepstouw gevlochten snoer, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Specificaties

  Merk Snoerboer
  Afmetingen (Ø) 0.6 cm
  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Kraft, Plastic
  Herkomst Nederland
  Opmerking Het aantal meter dat je in je winkelwagentje plaatst, krijg je in één stuk snoer thuis.

  Sfeerafbeeldingen

  Snoerboer Scheepstouw gevlochtensnoer
  Snoerboer Scheepstouw gevlochtensnoer

  Klantenreviews

  Ik heb dit touw gebruikt voor het maken van een lamp in een Kesbeke pot. Het touw is makkelijk te knippen door middel van een plakbandje/tape te plakken op het draad en daarnaast te knippen zo gaat het niet raffelen. Makkelijk buigbaar en daardoor makkelijk te gebruiken.
  Annemarie Munster 19 maart 2014
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven