Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Sebra: Deens design

Het Deense designlabel Sebra is jaren geleden opgericht door Mia Dela in 2004. Zij was toentertijd bezig met de kamer van haar zoon, maar kon niet slagen als het gaat om kwalitatief hoogwaardige designproducten voor kinderen. Hierdoor kwam zij op het idee om zelf een designlabel op te richten met de focus op meubels en andere spullen speciaal voor kinderen. En dat is gelukt: Sebra was een feit. Naast bedden en knuffels vind je bijvoorbeeld ook speelgoed en aankleedkussens. Eigenlijk is er voor elk stadium van een jong kind wel een fraai designstuk te vinden dat helemaal tot zijn recht komt in een kinderkamer. En nog belangrijker: waar een kind elke dag weer een beetje blij van wordt. Dat wil jij toch ook? 

Sebra lampen in alle soorten en kleuren

Door het ruime assortiment lampen, vind je vast een item die jij mooi vindt. De Shine collectie verdient ook wel de nodige aandacht. De Sebra lampen uit deze serie hebben dan ook niets voor niets deze naam gekregen. Het maakt niet uit op welke plek je zo’n lamp ophangt, want hij schittert toch wel. Hij steelt hoe dan ook de show, dat mag wel duidelijk zijn. We hebben het dan bijvoorbeeld over de Sebra Metaal Shine wandlamp. Een lamp die graag met je meedenkt. Zo kun je de lampenkap eenvoudig draaien in de richting waar jij licht nodig hebt. Boven een kinderbureau doet hij het goed.

Sebra lampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Sebra. Dat betekent dat wij alle Sebra lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Sebra en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.