Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van Sebra

Het Deense designlabel Sebra is speciaal ontwikkeld voor kinderen. De producten sluiten perfect aan op de beleving van je kleine spruit. De artikelen zijn geschikt voor zowel de slaapkamer als de rest van de omgeving waarin het kind zich bevindt. Mia Dela is de oprichter van het merk. Toen zij zwanger was van haar zoontje en bezig was met het inrichten van de kinderkamer, kwam zij erachter dat er eigenlijk maar weinig leuke en kwalitatief hoogwaardige designproducten verkrijgbaar waren. Zij was juist op zoek naar producten die zowel passen bij de woonstijl van ouders als bij de verbeelding van kinderen. Gelukkig had Mia al een aantal jaren ervaring op het gebied van design. Dit maakte voor haar de keuze niet moeilijk. Ze richtte in 2004 het stijlvolle label voor kinderen op.

Spelen is zeer comfortabel op de tapijten van Sebra

Beneden in huis heb je niet veel ruimte voor al het grote speelgoed van je kinderen. Daarnaast vind je het eigenlijk ook helemaal niet praktisch. Al dat rondslingerende speelgoed. Je struikelt erover heen of het lijkt alsof er een bom is ontploft. Daarom heb jij je kinderen aangewend om ze op hun eigen slaapkamer te laten spelen. Een eigen plekje waar ze al hun mooiste speelgoed kwijt kunnen en zoveel rommel kunnen maken als dat ze willen. Het enige nadeel is dat ze graag op de grond spelen, maar het vaak te koud is en er veel broeken slijten. Heb je er daarom al eens over nagedacht om een lekker tapijt neer te leggen? Supercomfortabel en uren speelplezier gegarandeerd. Neem bijvoorbeeld het Sebra Gehaakt tapijt 120. Een knus tapijt dat niet alleen het spelen comfortabel maakt, maar het maakt de slaapkamer ook een stuk gezelliger.

Sebra tapijten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Sebra. Dat betekent dat wij alle Sebra tapijten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.