Seletti Sending Pig kast
2-3 weken
 
€ 1.280
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Seletti Sending Pig kast

Omschrijving

De Seletti Sending Pig kast (varken) is ontworpen door Marcantonio Raimondi Malerba.

De Seletti Sending Pig kast heeft keurige dierenmanieren. Hij houdt zijn poten schoon en rolt niet door de modder. Hij knort van genot als je hem trakteert op leuke spullen en kwispelt dan heel zachtjes met zijn kleine staartje. Een kast om in je hart te sluiten of als tafeltje te gebruiken. Deze kast is ook verkrijgbaar als koe of gans. Alledrie uit het juiste hout gesneden.

De Seletti Sending Pig kast is 150 centimeter breed, 44 centimeter diep en 76 centimeter hoog. De kast is gemaakt van hout, de originele kleur van het materiaal is goed behouden. De kast heeft drie deuren, met daarachter in totaal vijf compartimenten om spullen in op te bergen. Grote objecten en boeken berg je boven in, de pootjes zijn ideaal voor tijdschriften.

Zoek je naast de Sending Pig kast van Seletti een ander product van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Seletti. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Sending Pig kast, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Hout
Garantie 1 jaar
Herkomst Italië
Merk Seletti
Productsoort (filter) Seletti kasten
Ontwerper Marcantonio Raimondi Malerba
Afmetingen (b) 150 x (d) 44 x (h) 76 cm
Opmerking Let op: Het gaat hier om het varken (de gans en de koe zijn ook te bestellen via Flinders).

Sfeerafbeeldingen

Seletti Sending Pig kast
Seletti Sending Pig kast

Klantenreviews

Ik ben nog nooit zo blij geworden van een kast :) Iedere dag weer vrolijk!
J. H. 12 mei 2015
Toon oorspronkelijke tekst Toon vertaalde tekst
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven