Seletti kasten

Als je kiest voor een Seletti kast, dan weet je in elk geval zeker dat je een item in huis haalt dat direct de aandacht vraag van jou, maar ook je bezoekers. Een mooi voorbeeld is de Seletti Sending Cow kast. Het is de grootste uit deze collectie met een breedte van 225 centimeter, een diepte van 58 centimeter en een hoogte van 151 centimeter. Deze Seletti kast vindt het belangrijk dat je spullen voorzichtig worden behandeld. Je hebt het zelf in de hand: berg je (mooiste) sullen op achter gesloten deuren of laat ze openstaan zodat je ermee kunt pronken. Oftewel: maak er je eigen feestje van. Je vindt zelfs een klein tafeltje erbij waarop je de (borrel)hapjes kunt klaarmaken. Geef hem een mooi plekje in je keuken of eetkamer.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Seletti design

In 1972 constateert Seletti een trend waarbij de productie van meubels wordt geconcentreerd in het Verre Oosten. Vanaf dat moment transformeert Seletti zich tot een levendig en bloeiend importbedrijf. Het bedrijf koopt niet zo maar alles wat los en vast zit. Aankopen zijn actieve keuzes die zijn gebaseerd op marktkennis en designtrends. In de loop der jaren is het bedrijf geëvolueerd en zeer veelzijdig geworden. Onder leiding van de tweede generatie Seletti, Stefano en Miria (broer en zus), richt het bedrijf zich verder op unieke en onderscheidende designobjecten en op de creativiteit van de Italiaanse cultuur. Seletti producten zijn verrijkt met stijl, kwaliteit en herkenbaarheid, en zijn ontworpen door gerenommeerde internationale ontwerpers. Vanuit een nieuwe visie heeft Seletti in het laatste decennium diverse designklassiekers op de markt gebracht. Heden ten dage staat het merk synoniem voor beweging, provocatie, innovatie en originaliteit. Seletti is gericht op "het maken van nieuwe poëzie". Producten voor het dagelijks leven, maar dan altijd met een twist. Laat je maar verleiden door dit prachtige merk!

Een buitengewone Seletti kast

Heb jij een lievelingsdier? Misschien een gans, of een varken? Seletti heeft naast een kast in de vorm van een koe, ook twee exemplaren gemaakt in de vorm van een gans en een varken. De Seletti Sending Goose kast is een gezellige kast voor in de woonkamer of kinderkamer. Je zou hem zelfs als nachtkastje kunnen gebruiken. Lekker multifunctioneel dus. Hij bergt je spullen veilig op. Ben je al benieuwd naar de andere Seletti kast? Dat is de Sending Pig kast. Hij houdt zijn poten schoon en rolt in elk geval niet door de modder. Deze kast van Seletti is blij als je hem trakteert op leuke spullen die hij graag voor je bewaakt. Hij is 155 centimeter breed, 44 centimeter diep en 76 centimeter hoog. Heb jij ruimte voor hem over, of de hele dierenfamilie?

Seletti kast bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Seletti. Dat betekent dat wij elke Seletti kast kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke kast van Seletti en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Seletti kast, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.