Seletti vazen

Met een van de veelzijdige Seletti vazen weten wij het zeker: jouw bloemen zien er straks het allermooiste uit! Of je nou op zoek bent naar een rechthoekige vaas, een vaas met meerdere openingen of een vaas in een originele vorm, Seletti heeft voor ieder wat wils. De vazen van het Italiaanse merk hebben allemaal het typische Seletti DNA: de vazen zijn uitgesproken, gemaakt van bijzondere materialen en combineren stijl vaak met humor. Kijk bijvoorbeeld naar de Toiletpaper vaas large. In deze vaas lijken allemaal slangen te krioelen, waardoor de vaas meteen de aandacht trekt! Toch heeft de vaas ook doorzichtige delen, waardoor niet alleen de bovenkant, maar ook de onderkant van jouw bloemen goed te zien is. Eén ding is zeker: met een Seletti vaas op tafel is niks meer saai!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-18 van 18 producten Sorteren op 1-18 van 18 producten Terug naar boven

Het trotse buitenbeentje

Wie aan Italiaans design denkt, denkt aan Seletti. Het merk is in 1964 opgericht en is dus een vrij nieuw en modern label. En dat is te zien, want de ontwerpen zijn altijd uitgesproken, verrassend en contemporain. Seletti kijkt positief naar buitenbeentjes en wil dit zelf in de designwereld dan ook graag zijn. Het label ontwerpt spullen voor alle ruimtes in huis: van dressoirs, tot lampen en vazen. De ontwerpen hebben altijd een bijzondere vorm en zijn nooit standaard: denk aan een kast met felle print of een vaas met meerdere openingen. Met Seletti is het nooit saai en is er altijd iets nieuws te ontdekken in jouw interieur.

Verliefd op Seletti

Alle vazen van Seletti hebben een humorvol ontwerp. Zo ook de prachtige Love in Bloom hart vaas. Deze vaas met meerdere openingen is gemaakt in de vorm van een hart. Het is dan ook een goede compagnon op tafel. De Seletti love in bloom vaas zal iedereen een hart onder de riem steken en maakt van jouw tafel een feest om naar te kijken. Bovendien geven de bloemen die je in deze vaas neerzet door de meerdere openingen ook nog een bijzonder effect. Je raakt dus nooit uitgekeken op deze Seletti hart vaas! De vazen van Seletti zijn bovendien vaak verkrijgbaar in verschillende kleurvariaties, waardoor er altijd eentje is die bij jou past. Zo ook bij deze Love in bloom vaas.

Seletti vazen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Seletti. Dat betekent dat wij alle Seletti vazen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.