Seletti wandlampen

De collectie Seletti wandlampen lijken soms alles behalve op een lamp. De Seletti Neon Art wandlamp is daar een mooi voorbeeld van. Met deze vrolijke lamp kun je zowel lezen als schrijven. Van de cijfers nul tot en met negen van de letters a tot en met z. Zie jij je favoriete gedicht, of je lievelingswoord al aan de muur hangen? De postbode kan zo ook zien waar je woont als hij enigszins aan de late kant is met het bezorgen van je post. Wij kunnen ons maar al te goed voorstellen dat je niet kunt wachten tot het donker is met deze lamp. De tekens hebben een hoogte van 17 tot 25 centimeter, maar de uiteindelijke afmeting is logischerwijs afhankelijk van het teken dat je kiest. Laat je fantasie de vrije loop! Ben je benieuwd welke Seletti wandlampen je nog meer kunt spotten in deze collectie? Ga maar kijken, hoor! 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-23 van 23 producten Sorteren op 1-23 van 23 producten Terug naar boven

Seletti design

In 1972 constateert Seletti een trend waarbij de productie van meubels wordt geconcentreerd in het Verre Oosten. Vanaf dat moment transformeert Seletti zich tot een levendig en bloeiend importbedrijf. Het bedrijf koopt niet zo maar alles wat los en vast zit. Aankopen zijn actieve keuzes die zijn gebaseerd op marktkennis en designtrends. In de loop der jaren is het bedrijf geëvolueerd en zeer veelzijdig geworden. Onder leiding van de tweede generatie Seletti, Stefano en Miria (broer en zus), richt het bedrijf zich verder op unieke en onderscheidende designobjecten en op de creativiteit van de Italiaanse cultuur. Seletti producten zijn verrijkt met stijl, kwaliteit en herkenbaarheid, en zijn ontworpen door gerenommeerde internationale ontwerpers. Vanuit een nieuwe visie heeft Seletti in het laatste decennium diverse design klassiekers op de markt gebracht. Heden ten dage staat het merk synoniem voor beweging, provocatie, innovatie en originaliteit. Seletti is gericht op "het maken van nieuwe poëzie". Producten voor het dagelijks leven, maar dan altijd met een twist. Laat je maar verleiden door dit prachtige merk!

Seletti wandlampen van formaat

De Seletti Monkey Hang wandlamp LED ziet er op het eerste gezicht hartstikke ondeugend uit, maar uiteindelijk geeft hij je het liefst al het licht wat je nodig hebt. Hij heeft een breedte van 37 centimeter, een diepte van 20,5 centimeter en een hoogte van 76,5 centimeter. De snoerlengte is 4,5 meter lang waardoor je hem eenvoudig ophangt op de hoogte waar je hem nodig hebt. We stellen je ook graag voor aan een collectie Seletti wandlampen: de familie Lighthink Box. De Lighthink Box wandlamp LED small, de Lighthink Box wandlamp LED medium en de Lighthink Box wandlamp LED large lijken op elkaar, maar zijn toch stuk voor stuk net wat anders. Heb jij de verschillen ontdekt? De belangrijkste is wel het formaat. Geef hem een mooi plekje en hij maakt je interieur helemaal af.

Seletti wandlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Seletti. Dat betekent dat wij alle Seletti wandlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke wandlamp van Seletti en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Seletti wandlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.