Seletti Toiletpaper

Herken je de artistieke afbeeldingen uit het TOILETPAPER magazine? De Seletti Wears Toiletpaper collectie is het resultaat van een samenwerking met TOILETPAPER. Zij staan vooral bekend om hun iconische en opvallende foto’s. Kijk maar eens naar het Seletti Phone tapijt 280x194. Hij heeft iets weg van de Popart stijl. Dit mooie kunstwerk hang je niet aan de muur, maar leg je op de grond. Net even anders dan normaal. Het Snooker tapijt 194 is ideaal voor iedereen die dol is op biljarten, maar geen ruimte heeft in huis voor een complete biljarttafel. De perfecte oplossing dus. Het tapijt is echt een lust voor het oog en uiteindelijk ook voor jouw interieur. Voor welke blikvanger kies jij? Neem snel een kijkje en kies jouw favoriet.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-30 van 30 producten Sorteren op 1-30 van 30 producten Terug naar boven

Seletti design

In 1972 constateert Seletti een trend waarbij de productie van meubels wordt geconcentreerd in het Verre Oosten. Vanaf dat moment transformeert Seletti zich tot een levendig en bloeiend importbedrijf. Het bedrijf koopt niet zomaar alles wat los en vast zit. Aankopen zijn actieve keuzes die zijn gebaseerd op marktkennis en designtrends. In de loop der jaren is het bedrijf geëvolueerd en zeer veelzijdig geworden. Onder leiding van de tweede generatie Seletti, Stefano en Miria (broer en zus), richt het bedrijf zich verder op unieke en onderscheidende designobjecten en op de creativiteit van de Italiaanse cultuur. Seletti producten zijn verrijkt met stijl, kwaliteit en herkenbaarheid en zijn ontworpen door gerenommeerde internationale ontwerpers. Vanuit een nieuwe visie heeft Seletti in het laatste decennium diverse designklassiekers op de markt gebracht. Heden ten dage staat het merk synoniem voor beweging, provocatie, innovatie en originaliteit. Seletti is gericht op "het maken van nieuwe poëzie". Producten voor het dagelijks leven, maar dan altijd met een twist. Laat je maar verleiden door dit prachtige merk!

Een uniek tapijt van Seletti Wears Toiletpaper

De tapijten uit de Seletti Wears Toiletpaper collectie zijn echte eyecatchers. Het Seletti Lady on Carpet tapijt 194x280 is daar een mooi voorbeeld van. Pas op dat je niet op haar hoofd of vingers gaat staan. De Lady blijft altijd lachen. Zelfs als je per ongeluk iets knoeit op haar been of arm. Welk tapijt ook om aandacht schreeuwt is het Teeth tapijt 280x194 van Seletti. Je legt dit kleed midden in de woonkamer neer en we kunnen je vertellen: hij zal de aandacht trekken. Heb jij het Food with Holes tapijt al gespot? Je krijgt gelijk trek bij het zien van dit kleed. Als je goed verder kijkt, zie je dat er iets niet helemaal klopt aan dit tapijt. Heb jij ook overal gaten gespot? Dat maakt dit tapijt nou juist uniek.

Een tikkeltje gek

Ben je gek op katten of heb je juist helemaal niets met deze viervoeters? Het Seletti Cat tapijt 194 weet iedereen om zijn vingers te winden. Een norse kat liggend tussen een lading pillen zie je niet elke dag, toch? We willen je ook graag voorstellen aan het Lipstick tapijt 194 van Seletti. Als echte gentelman helpen de vijf armen op het tapijt om jouw lippen of die van je vrouw rood te kleuren. Niet zo gek op lippenstift of draag je geen lippenstift? Gelukkig kan je de rode lippenstift bewonderen in dit mooie tapijt. Als een echt schilderij ligt hij op de grond te pronken. Ja op de grond en niet aan de muur. De tapijten uit de Seletti Wears Toiletpaper serie zijn namelijk net even anders. Een tikkeltje gek misschien?

Seletti Wears Toiletpaper bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Seletti. Dat betekent dat wij elk product uit de Seletti Wears Toiletpaper collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Seletti Wears Toiletpaper serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Wears Toiletpaper collectie van Seletti, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.