Sorteren op

1-21 van 21 producten

Serax: van bloempotten tot tuinmeubelen

Het verhaal van dit merk uit België begint bij de twee broers Serge en Axel van den Bossche. Ze begonnen in 1986 een klein bedrijf vanuit hun garage en inmiddels hebben ze een hoofdkantoor in Antwerpen met wel vijfenzestig man personeel. Toch blijft het ook echt een familiebedrijf. De vrouw van Axel, die tegenwoordig het bedrijf runt, is de huisontwerper van het merk. Daarnaast werkt Serax ook samen met zowel opkomende als gerenommeerde ontwerpers. Zo hebben ze inmiddels een uitgebreide collectie met meubels, verlichting, servies en accessoires ontwikkeld. Het zijn allemaal unieke objecten die persoonlijkheid geven aan je interieur. Zo creëer je een huis en tuin waar je blij van wordt. De Serax tuinmeubelen zijn daar het perfecte voorbeeld van. Wie wil dat nou niet?

Serax tuinmeubelen: genieten van de August collectie

De August serie komt in elke buitenruimte wel tot zijn recht. Het maakt niet uit of je van aangeharkt of wildgroei houdt, de simpele vormen en basickleuren zijn makkelijk te combineren. Wanneer je je tuin de vrije loop laat vol wilde bloemen en planten kan het mooi zijn het buitenmeubilair simpel te houden zodat de focus op de natuur blijft liggen. De Serax tuinmeubelen krijgen zo voornamelijk een dienende rol. Maar wanneer je tuin er juist strak en eenvoudig uitziet, kunnen de August tuinstoel met de bijpassende August tuintafel 70x70 zorgen voor extra karakter. Door de eenvoud vragen ze juist de focus. Hoe kan de Serax August serie het uiterlijk van jouw tuin versterken?

Serax August bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Serax. Dat betekent dat wij alle producten uit de Serax August collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.