Marie Michielssen voor Serax

Marie Michielssen is een Vlaamse designer die al meer dan twintig jaar deel uit maakt van het vaste in-house designer team van Serax. Michielssen is van origine een grafische ontwerper en heeft tijdens haar studie een voorliefde ontwikkelt voor papier. Het simpele en alledaagse materiaal is voor Michielssen een geweldig materiaal waarmee je alle kanten op kunt. Zo kun je het vormen hoe je wilt en verven in de kleur die je wilt en is het alles behalve saai. Voor Serax ontwierp zij een collectie vazen. Deze vazen hebben speelse en organische vormen en een serene, witte kleur waardoor de bloemen die je er in plaatst prachtig tot hun recht komen. De zachte wit tinten maken de vazen uit deze collectie zeer veelzijdig waardoor je ze met iedere stijl kunt combineren.

cccccccccccccccc
  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 140 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 140 producten Terug naar boven

Over Serax

Het Belgische Serax is in 1986 opgericht door de broers Serge en Axel van Bossche. De naam van het populaire designlabel is ontstaan doordat ze de eerste paar letters van hun voornamen samenvoegden. De broers zijn in het midden van de bloempottenzaak van hun moeder opgegroeid en namen met de tijd de zaak over. Het is dan ook vanzelfsprekend dat Serax groot is geworden met het aanbieden van bloempotten. Het kleine familiebedrijf groeide al gauw uit tot een designlabel van wereldformaat dat met gerenommeerde designers samenwerkt en een alomvattend designlabel is. Serax heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en reist daarom de hele wereld over met prototypes van de designers om op zoek te gaan naar de juiste makers voor het desbetreffende item. Dit maakt ieder item uniek en het aanbod van Serax bijzonder divers.

Marie Michielssen voor Serax

Marie Michielssen is een designer uit België die al meer dan twintig jaar deel uit maakt van het vaste ontwerpteam van Serax. Marie heeft van kinds af aan al een grote liefde voor papier. Om op te tekenen, te schilderen en om figuren mee te maken. Deze voorliefde werd tijdens haar studie als grafisch vormgever alsmaar sterker. Zo is papier letterlijk een canvas voor de visie en kun je het vormen en kleuren hoe je het wilt. En dat zonder afhankelijk te zijn van iets buiten jezelf om het te transformeren. Michielssen laat zich inspireren door het dagelijkse leven en de twee collecties die zij jaarlijks voor Serax ontwerpt hebben dan ook altijd een focus op functie. Ze werkt graag met materialen die ziel hebben maar heeft papier nooit verlaten. Zo maakt ze nog altijd prototypes van papier-maché.

Serax Marie Michielssen collectie: op voorraad = snel in huis

Flinders is officieel dealer van alle Marie Michielssen producten van Serax. Dat betekent dat wij alle producten van Serax kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Wij staan zeven dagen per week voor je klaar. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Serax. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.