Ottolenghi voor Serax

Yotam Ottolenghi is een gevierde chef-kok en kookboekenauteur uit Israël die speciaal voor Serax het Serax Feast servies ontworpen heeft. De collectie van Yotam Ottolenghi is een alomvattende collectie die uit glazen, bestek, servies en accessoires bestaat. De items uit de Feast collectie zijn een perfecte reflectie van de stijl van Ottolenghi en zijn net zo speels, kleurrijk en levendig. De Feast gebaksbordjes zijn toch een feest om te zien? Zoals je van Serax gewend bent zijn alle items uit deze collectie met de hand gemaakt of bewerkt waardoor ieder product uniek is. De vrolijke kleuren en speelse illustraties maken de collectie van Ottolenghi geschikt voor alledaags gebruik en vrijwel iedere gelegenheid en stellen je bovendien in staat om jouw creativiteit de vrije loop te laten gaan. Benieuwd geworden naar de verfrissende Feast collectie? Scrol dan gauw verder!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-31 van 31 producten Sorteren op 1-31 van 31 producten Terug naar boven

Over Serax

Serge en Axel van den Bossche zijn twee Belgische broers die te midden van de bloempottenzaak van hun moeder opgegroeid zijn. Toen ze op leeftijd kwamen, namen ze bloempottenzaak over en besloten het bedrijf een nieuwe naam te geven. Ze combineerde de eerste letters van hun twee voornamen en kwamen op Serax. Het designlabel Serax werd in 1986 opgericht en is vanzelfsprekend bekend geworden door de bloempotten die ze ontwierpen en verkochten. Inmiddels is dit kleine bedrijfje een familiebedrijf van wereldformaat, werken ze met gerenommeerde ontwerpers samen en zijn ze een alomvattend designmerk. Serax hecht veel waarde aan kwaliteit en reist daarom de hele wereld over met prototypes van de designers om op zoek te gaan naar de juiste makers voor het desbetreffende item. Dit maakt ieder item uniek en het aanbod van Serax bijzonder divers.

Serax servies

Het Belgische designlabel Serax focuste zich in het begin voornamelijk op bloempotten, meubilair en woonaccessoires en hadden zich voorheen nooit aan servies gewaagd. Maar alles veranderde toen één van de oprichters in 2009 een ontmoeting had met Roos van de Velde. Ze creëerden samen een servies dat er voor zorgde dat sterren chefs en restaurants in de rij stonden voor meer servies van Serax. Vandaag de dag is Serax één van de meest geliefde design labels van wereldwijde Michelin sterren chefs en restaurants en creëren ze op zorgvuldige wijze servies, glazen en bestek die de eetervaring en de gerechten naar een compleet nieuw niveau tilt. Het is dan ook geen verrassing dat Serax samenwerkt met de geliefde en populaire Yotam Ottolenghi.

Yotam Ottolenghi

Yotam Ottolenghi is een chef-kok en gevierd kookboeken schrijver die in 1968 in Jeruzalem geboren is. Hij werkte als journalist en volgde in 1997 een opleiding aan de Franse kookschool Le Cordon Bleu in Londen. Na zijn opleiding begon hij als kok te werken in verschillende sterrenrestaurants in Londen en Chelsea waar hij Sami Tamimi ontmoette. Ze begonnen een vruchtbare samenwerking die uiteindelijk leidde tot restaurants, delicatessenzaken, kookboeken, columns, prijzen en nu een eigen servies bij het Belgische Serax. Yotam Ottolenghi weet op sublieme wijze de Mediterrane keuken te combineren met die van het Midden-Oosten en heeft de wereld laten zien dat groenten niet saai zijn en ‘exotische ingrediënten’ verrassend eenvoudig te verwerken zijn. Zijn visie is net als zijn gerechten verfrissend, vol smaak en kleur. De servies collectie die Ottolenghi voor Serax ontworpen heeft is daar een perfecte reflectie van.

Ottolenghi voor Serax bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Serax. Dat betekent dat wij alle producten uit de glazen en servies collectie van Serax kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.