Serax tafellampen

Geef je huis een persoonlijke en stijlvolle look met een tafellamp van Serax. De veelzijdige tafellampen beschikken stuk voor stuk over een uniek ontwerp. Een belangrijke eigenschap van Serax is namelijk vakmanschap. Elk product is ambachtelijk geproduceerd en zeker de moeite waard om even te bekijken. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de Serax 19 tafellamp. Deze tafellamp wordt jouw nieuwe favoriet. Als je tenminste van rust en balans houdt. Dit minimalistische tafellampje straalt dat namelijk uit. De tafellamp is beschikbaar in verschillende varianten en komt tot zijn recht in elk interieur. Stuk voor stuk zijn ze gemaakt van materialen als beton, hout en marmer. Welke tafellamp uit deze collectie vind jij het mooist?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-31 van 31 producten Sorteren op 1-31 van 31 producten Terug naar boven

Over Serax

Twee broers Serge en Axel van den Bossche hebben samen Serax opgericht in 1986. Het begon als een klein merk, maar is inmiddels uitgegroeid tot een multinational. De ontwerpers bij het designmerk werken met veel passie aan nieuwe uitdagingen en komen tot de meest prachtige producten. Doordat het merk samenwerkingen aangaat met bekende en onbekende ontwerpers kunnen ze een divers aanbod creëren. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd met als doel interieurs te maken die geluk creëren. De collecties bestaan uit unieke vormen, materialen en stijlen. Serax groeide de afgelopen jaren als kool. Toch respecteert het bedrijf nog steeds haar basisprincipes. Zo wordt elke collectie ambachtelijk geproduceerd. Het is een familiebedrijf waar passie in het bloed zit.

De Studio Simple collectie van Serax

Twee ontwerpers Ann Vereecken en Jeroen Worst hebben samen de collectie Studio Simple ontworpen. De collectie bestaat uit prachtige verlichting, maar ook uit de mooiste tafels, spiegels en wandplanken. De ontwerpers houden van eenvoud en zijn steevast in de materialen die ze gebruiken voor de producten. De collectie toont een veelzijdig karakter en geeft een speciale touch aan je interieur. Een mooi voorbeeld uit de collectie is de Studio Simple Matt tafellamp zwart van Serax. De tafellamp is een speels lampje dat zich overal thuis voelt. Het smalle frame is dankzij de combinatie van hoeken, rechte lijnen en ronde vormen een mooi schouwspel geworden. Al nieuwsgierig naar de rest van de collectie?

Serax tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Serax. Dat betekent dat wij alle Serax tafellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.