Serax vloerlampen

In het assortiment van Serax vind je prachtige vloerlampen. Het Belgische merk groeide de afgelopen dertig jaar enorm en heeft wereldwijd steeds meer bekendheid gekregen. Een belangrijke eigenschap van dit designlabel is vakmanschap. Elk product is ambachtelijk en daardoor kunnen we wel stellen dat de producten uniek en zeker de moeite waard zijn. Neem eens een kijkje bij de Metal scupltures by Antonino Sciortino Circle vloerlamp medium. Het ontwerp van de lamp is van Antonio Scirtino. Hij is een liefhebber van ijzer en dat is terug te zien in deze bijzonder mooie vloerlamp. De ronde vormen in combinatie met een strak design vinden hun weg in ieder interieur. Daarnaast kun je het snoer door het ontwerp laten glijden zodat het peertje hoger en lager gehangen kan worden. Bij het merk weten ze wel hoe ze een woning kunnen omtoveren tot een fraai geheel met een persoonlijke touch.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-12 van 12 producten Sorteren op 1-12 van 12 producten Terug naar boven

Over Serax

Het designlabel Serax is al een aantal jaar terug opgericht en wel in 1986. De twee broers Serge en Axel van den Bossche richten toentertijd dit bedrijf op dat begon als een klein merk. Inmiddels is Serax uitgegroeid tot een multinational. Benieuwd waar de naam van het merk vandaan komt? De eerste paar letters van hun voornamen vormen de merknaam. Elke ontwerper bij Serax werkt met veel passie aan een nieuwe uitdaging in de vorm van de meest prachtige producten. Door een samenwerking aan te gaan met bekende en onbekende ontwerpers, weten ze een divers aanbod te creëren. De samenwerkingen hebben geleid tot internationaal succes en bekende collecties.

Veelzijdige collecties vloerlampen van Serax

Bij het merk Serax ligt de focus met name op verlichting en meubels. Van servies, glazen en meubels tot bloempotten en verlichting. De producten zijn allemaal zorgvuldig gekozen met als doel om interieurs te creëren die geluk brengen. Dit designlabel vindt dat het interieur van een huis een spiegel is van de mensen die erin wonen. Daarom selecteert en bewerkt het designlabel en zijn team van ontwerpers alleen producten met een soul. Neem bijvoorbeeld de Lighting by Studio Simple vloerlamp. Het is niet zomaar een vloerlamp, maar een vloerlamp en bijzettafel in één! Met deze lamp hoef je niet meer te zorgen voor een tafeltje bij je lamp. Ontzettend handig, toch? De lamp heeft een smal en fijn frame met een bungelend peertje. Heb je al plaatsgemaakt voor je nieuwe vloerlamp?

Serax vloerlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Serax. Dat betekent dat wij alle Serax vloerlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.