Design van Serax

Het Belgische Serax is een bekend designmerk met verschillende collecties. Hoewel het merk vandaag de dag internationale bekendheid kent, begon het als een kleine onderneming in de schuur van Serge en Axel van den Bossche. Dit merk verkreeg bekendheid door samen te werken met bekende en onbekende designers. In de jaren 90 bleek de samenwerking met Peter Arts en Daniel Ost van cruciaal belang: de artikelen werden goed ontvangen en dat leidden tot tientallen samenwerkingsprojecten en welbekende collecties. Ondanks de internationale bekendheid is Serax een waar familiebedrijf gebleven. Ondertussen leidt Axel van den Bossche samen met zijn vrouw Marie Michielssen het bedrijf dat nog steeds in Antwerpen gevestigd is. Naast de prachtige vazen uit de Wind & Fire collectie vind je bij Flinders nog veel meer moois van Serax.

Bijzondere Wind & Fire vazen van Serax

De collectie Wind & Fire vazen van Serax is ontworpen door Marie Michielssen en heeft een excentriek uiterlijk. De vormgeving is eenvoudig, haast minimalistisch te noemen en wordt net een beetje spannend gemaakt door speelse oortjes of bijzondere kleurcombinaties. Zodoende ontstaan er vazen die je eenvoudig kunt combineren en subtiel de aandacht trekken. Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos: zo kun je ze gebruiken voor een traditioneel bloemstuk, maar zijn ze ook perfect geschikt voor een stilleven met slechts een of enkele bloem(en). Plaats meerdere vazen naast elkaar voor een speels, stijlvol tafereel of laat een vaas de show stelen. De Wind & Wire vazen van Serax zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren en maten. Neem bijvoorbeeld de Wind & Fire vaas 31 of de Wind & Fire vaas 14. Welke neem jij in huis?

Serax Wind & Fire bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Serax. Dat betekent dat wij alle producten uit de Wind & Fire collectie van Serax kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.