Sika Design tuintafels

Met een van de prachtige Sika Design tuintafels kun jij urenlang borrelen in de buitenlucht! De tafels hebben stuk voor stuk een simpel, maar erg stijlvol ontwerp. Ga bijvoorbeeld voor een rotan tuintafel of kies juist voor een houten exemplaar. Waar je ook voor kiest, wij weten zeker dat er in de collectie van Sika Design een tafel naar jouw wens te vinden is. Het merk staat bekend om het materiaalgebruik en dit komt dan ook naar voren in de design tuintafels, die er door het gebruik van hoogwaardige materialen stuk voor stuk luxe en elegant uitzien. Dat kwaliteit erg belangrijk is, bewijst Sika Design dan ook dubbel en dwars. Kies dus voor een van de prachtige design tuintafels die jaren mee zullen gaan!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Design sinds 1942

Sika Design is een Deens merk dat een lange historie kent in de wereld van het Scandinavische design. Het label werd in 1942 opgericht door de Deense ontwerper Ankjaer Andreasen. Andreasen begon met het maken van accessoires voor in huis, zoals manden, lampenkappen en kerstornamenten. Deze items waren altijd gemaakt van takken of riet, allemaal afkomstig uit Denemarken. De liefde voor rotan is bij Sika Design dan ook aanwezig vanaf het allereerste begin. De naam “Sika Design” ontstond in de jaren ’50, toen het merk naast accessoires ook meubelen begon te maken. Deze meubels zijn nog steeds de reden dat we zo dol zijn op Sika Design. Inmiddels maakt het merk allerlei items, van tafels tot manden, en is het merk niet meer weg te denken uit de Scandinavische design wereld. Neem dus snel een kijkje in de prachtige collectie!

De luxe van binnen naar buiten halen

Voor wie dol is op buiten eten, borrelen of koffie drinken is een goede buitentafel onmisbaar. Het is dan ook belangrijk dat een design tuintafel er niet alleen goed uitziet, maar ook van hoge kwaliteit is. De tafel moet tegen weer en wind kunnen en een lange levensduur hebben. Gelukkig zijn de Sika Design tuintafels op alles voorbereid en gaan deze tafels dan ook gemakkelijk jarenlang mee. Ga bijvoorbeeld voor de Victoria tuintafel. Deze rotan tuintafel heeft een tijdloos ontwerp en zul je daardoor niet snel zat raken. Omdat de design tuintafel van het natuurlijke materiaal rotan gemaakt is past deze perfect in een buitenruimte en is staat deze tuintafel dus prachtig in jouw tuin of op jouw balkon. Kortom, deze Sika Design tuintafel heeft het allemaal!

Sika Design tuintafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Sika Design. Dat betekent dat wij alle Sika Design tuintafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met het product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.