Skagerak staat voor duurzaamheid

Skagerak is een Deens familiebedrijf. Het echtpaar Jesper en Vibeke Panduro besloot in 1976 vorm te geven aan hun droom om design te maken dat lang meegaat. Inmiddels hebben ze een uitgebreid en divers assortiment. Het doel is dat hun producten verschillende generaties overleven. Door te kiezen voor een tijdloos ontwerp en de beste materialen maakt Skagerak dat zeker mogelijk. Dat ze Deens zijn zie je ook terug in hun liefde voor de traditie van goed vakmanschap. De kwaliteit zit hem niet alleen in het materiaal zelf. Er is veel aandacht voor de mensen en het milieu dat bij het productieproces betrokken is. Aan alle vormen van duurzaamheid is gedacht. Dat maakt het nóg makkelijker van hun mooie producten te genieten.

Skagerak is multifunctioneel met de Cutter eetbanken

De Cutter serie bevat verschillende zitelementen. Eigenlijk hebben ze allemaal nog een extra functie. Zo is er een klapstoel om ruimte te besparen, een kruk die ook als bijzettafel gebruikt kan worden en een handig bankje: de Cutter eetbank. Je kunt er handige bijpassende boxen bijbestellen die je eronder kunt schuiven. Zo dient het bankje ook als opslagplaats. Deze bank heeft een speels en luchtig uiterlijk. De vorm is geïnspireerd op de Duitse Bauhaus stijl. Hij is er in drie verschillende uitvoeringen: teak, naturel eiken of zwart eiken. Heb je eigenlijk in je tuin of op je balkon nog een bankje nodig? Dan hebben we goed nieuws: de Cutter eetbank is ook geschikt om buiten te gebruiken.

Skagerak Cutter bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Skagerak. Dat betekent dat wij alle producten uit de Skagerak Cutter collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.