Skagerak dienbladen

Met de schitterende dienbladen van Skagerak maak je van je keukenblad of eetkamertafel een sfeervol en gezellig geheel. De dienbladen zijn allemaal gemaakt van zware kwaliteit hout en geschikt voor intensief gebruik. Zo kun je de dienbladen gebruiken om in de keuken bijvoorbeeld de olijfolie of balsamico azijn op neer te zetten. De dienbladen van Skagerak zijn natuurlijk ook heel erg geschikt als presenteerblad voor drankjes en hapjes. Daarnaast hebben de dienbladen een zeer tijdloze en moderne uitstraling. De fijnzinnige, luxe afwerkingen en details maken de dienbladen van Skagerak tot ware blikvangers in de ruimte. Bij Flinders vind je de dienbladen in verschillende vormen, maten en materialen. Een mooi voorbeeld is het Nordic dienblad 45 van Skagerak. Dit vriendelijke, simplistische dienblad leent zich door zijn opstaande rand perfect voor kommetjes en schalen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-17 van 17 producten Sorteren op 1-17 van 17 producten Terug naar boven

Over Skagerak

Skagerak is een Deens merk dat is opgericht in 1976 in de havenstad Aalborg door Jesper en Vibeke Panduro. Je herkent de designproducten van Skagerak aan hun moderne, vriendelijke uitstraling en ze zijn uitgevoerd met een ietwat landelijk tintje. Daarnaast speelt hout de hoofdrol. Het houtgebruik voor de designs van Skagerak is afkomstig uit ecologisch beheerde bossen en wordt op een verantwoorde wijze verwerkt. Met een buitenmeubel of accessoire van Skagerak maak je dus ook een groene keuze. Verder timmert het merk hard aan de weg om de producten zo durabel mogelijk te maken. Je vindt bij Skagerak geen tijdsgebonden designproducten. Integendeel: de producten van dit merk zijn ontworpen, geconstrueerd en vervaardigd voor decennialang gebruik. Zo weet je zeker dat je nog jarenlang van een product van Skagerak gaat genieten.

Simplicity at its finest: de No.10 dienbladen van Skagerak

Hoe simpeler, hoe beter. Deze simplistische designfilosofie zie je bijzonder goed terug in het No.10 dienblad S 36x30 van Skagerak. Dit dienblad is ontworpen door Teruhiro Yanagihara. Hij is een gerenommeerde Japanse designer die ‘grenzeloze’ ontwerpen maakt voor zowel nationale als internationale klanten. Zijn designs overschrijden grenzen en culturen en vormen ontmoetingen tussen hedendaags design en Japanse ambachten. En dat komt terug in dit dienblad, maar ook de andere formaten die dit ontwerp kent. Het ontwerp is geïnspireerd op de Japanse banjyu dienbladen waar de traditionele Japanse lekkernij manjū vroeger op werd geserveerd, maar dan wel uitgevoerd in een eigentijdse vorm. De simplistische vormgeving en hoge randen maken de dienbladen ideaal voor het vervoeren van drankjes en hapjes. Deze dienbladen van Skagerak zijn ook geschikt om als accessoire in de keuken neer te zetten.

Duurzame dienbladen bij Skagerak

Skagerak is actief aan het verduurzamen in haar assortiment. Of zoals ze zelf graag zeggen: duurzaamheid zit diep in onze aderen en dan gaat het om materialen, productie en de manier waarop we omgaan met partners en werknemers. Zo worden bijvoorbeeld de meeste dienbladen uit deze collectie gemaakt van ‘groen’ hout. Dat betekent dat het hout afkomstig is uit bossen die op een ecologisch verantwoorde manier worden beheerd. Daarom heeft Skagerak ook het FSC-keurmerk mogen ontvangen. Een mooi voorbeeld van een duurzaam dienblad is het Fionia dienblad 48x32. Hoewel het ontwerp van Fionia uit 1982 stamt en daarmee het eerste accessoire van Skagerak was, heeft het dienblad toch een zeer moderne, eigentijdse look. Dit stijlvolle dienblad is door zijn elegante en functionele ontwerp uitermate geschikt voor feestjes. Wie nodig jij uit?

Skagerak dienbladen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Skagerak. Dat betekent dat wij alle dienbladen van Skagerak kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.