Skagerak Drachmann

De Skagerak Drachmann serie is de oudste serie van dit Deense merk. Ontwerpen die zo praktisch en stijlvol zijn dat ze nooit uit de mode zullen raken. De naam van de serie verwijst naar de Deense dichter en schilder Holger Drachmann. Een belangrijk thema in zijn werk is de zee. Ook voor het merk is dit een belangrijk element. De naam verwijst er zelfs naar. Skagerak is namelijk de naam van de zeestraat ten noorden van Denemarken. Voor hun staat de zee voor een constante factor die toch altijd in beweging is. Zo kan je ook de Drachmann tuinbank 120 zien. Een teakhouten bank die je de rest van je leven niet meer hoeft te vervangen. Elk feestje, etentje of verloren uurtje in de tuin zal hij er zijn en je van een lekkere zitplaats voorzien. Net als zijn gebruiker zal hij alleen langzaam een grijze glans krijgen, maar dat geeft enkel karakter.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-11 van 11 producten Sorteren op 1-11 van 11 producten Terug naar boven

Vakmanschap door Skagerak

Skagerak is een Deens merk dat is opgericht in 1976 door Jesper en Vibeke Panduro. Een echtpaar dat in een havenstad in het noorden van Denemarken woont. Het merk is vernoemd naar de zeestraat die Denemarken van Zweden en Noorwegen scheidt. Het feit dat de zee er altijd is en hetzelfde blijft maar toch continue in beweging is vonden ze overeenkomen met wat het merk voor hun moest zijn. Traditioneel maar ook vernieuwend met ruimte voor het experiment. Met veel liefde voor vakmanschap ontwerpen ze producten die generaties lang mee kunnen gaan. Klassiekers maar ook nieuwe ontwerpen die hopelijk als klassiekers eindigen. De Drachmann collectie is zeker een serie vol klassiekers. Deze tuinmeubelen blijven tot de eeuwigheid je buitenleven voorzien van lekkere zitplekken en tafels om eindeloos aan te eten en te drinken. Lees hier tips om je houten tuinmeubelen te onderhouden.

Tot rust komen met Skagerak Drachmann meubels

Doet het buiten zijn jou ook zo goed? Even op het balkon of in de tuin tot rust komen? Neem dan de teakhouten Drachmann tuinstoel. Met zijn brede zitting en nostalgische uitstraling de perfecte stoel om op te gaan zitten en even niet meer op te staan. Alles wat moet komt later wel, even een momentje helemaal voor jezelf. Een boek lezen, muziekje luisteren of gewoon even niks en met je gezicht in de zon. Wil je juist samen ontspannen? Koop er dan meerderen en zet ze aan de Drachmann tuintafel 156x86. Je kunt er wel met zes man omheen. Voor ontbijtjes in de ochtendzon op zondag, voor barbecuefeestjes in de zomer of samen lekker de weekendkrant eens doornemen na de lunch.

Skagerak Drachmann bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Skagerak. Dat betekent dat wij alle tuinmeubelen uit de Skagerak Drachmann serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.