Skagerak eetkamer

Het is van veel mensen de favoriete plek in huis: de eetkamer. Dé plek om samen te komen. Of het nou alleen met je eigen gezin is, of met vrienden, buren of familie: samen eten verbindt. De Skagerak eetkamermeubels helpen je deze ruimte een minimalistische look te geven die tegelijkertijd ook warmte uitstraalt. Zo dragen de producten bij aan het huiselijke gevoel. Een meubelstuk dat natuurlijk echt niet kan missen in de eetkamer is de eettafel. Neem bijvoorbeeld de Georg tafel 155x90. Het eenvoudige ontwerp van deze tafel straalt rust uit, maar de hoogwaardige kwaliteit en de perfecte verhoudingen maken hem ook heel stijlvol. Daarnaast heeft hij ronde poten die ietwat schuin staan en de tafel wat vriendelijks geven. Alle ingrediënten zitten erin. Hij is volgens het perfecte recept gemaakt.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 43 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 43 producten Terug naar boven

Skagerak ontwerpt voor de toekomst

Skagerak begon als een gezamenlijke wens van het echtpaar Jesper and Vibeke Panduro. Zij woonden met hun twee kinderen in het noorden van Denemarken en droomden ervan designproducten te maken die lang meegaan. In 1976 begint deze droom eindelijk vorm te krijgen en nu, meer dan veertig jaar later, is er een diverse collectie van meubels en accessoires. Producten waarvan de oprichters hopen dat ze onderdeel worden van een familie zodat deze door worden gegeven van generatie op generatie. Om dit te bereiken zorgt het merk ervoor dat de ontwerpen tijdloos zijn en dat enkel materiaal wordt gebruikt van hoogwaardige kwaliteit. Hoe fijn zou het zijn dat jouw kinderen later nog spullen hebben uit de eetkamer van hun ouderlijke huis?

Eetkamermeubels van Skagerak voegen persoonlijkheid toe

Tegenwoordig hebben huizen steeds vaker een open keuken. De eetkamer en keuken zijn eigenlijk samengevoegd. Zo kun je tijdens het koken gewoon lekker verder kletsen met je gasten op of aan de eetkamermeubels van Skagerak. Vaak hebben deze ruimtes een bar waar je lekker aan kunt zitten. Vandaar dat er steeds vaker barkrukken in huis te vinden zijn. Ben jij ook nog op zoek naar een mooi exemplaar? De Georg barkruk 67 is een fijne optie. Door het eikenhout in combinatie met het wollen kussentje heeft hij een echte huiselijke uitstraling. Ook de Norr Shelf wandkast helpt je je eetkamer een persoonlijke touch te geven. Deze open houten kast is ideaal voor objecten die jou dierbaar zijn. Een mooie foto, een aandenken aan een reis of een kleiwerkje van je kind bijvoorbeeld. En misschien wel voor een mooi(e) suikerpot of peper- en zoutstel. We zijn tenslotte wel in de eetkamer. 

Skagerak eetkamermeubels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Skagerak. Dat betekent dat wij alle Skagerak eetkamermeubels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.