Skagerak Georg

Een bredere collectie dan de Georg van Skagerak vind je bijna nergens. Deze collectie is in bijna alle kamers in het huis goed te gebruiken en kan je dus perfect met elkaar combineren. Alles matcht en complementeert elkaar. In de keuken, woonkamer, slaapkamer of gang: de Georg kan overal uit de voeten en staat in elke kamer als de beste. Skagerak werkt altijd met materialen met een goede kwaliteit en zorgt ervoor dat het zo duurzaam mogelijk op de markt komt. De beste vakmannen komen eraan te pas en dat is te zien. Denk maar eens aan de Georg barkruk, de Georg kapstok of de Georg tafel. Heb jij al een favoriet product van Skagerak op het oog?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-10 van 10 producten Sorteren op 1-10 van 10 producten Terug naar boven

Skagerak: design sinds 1976

Sinds 1976 staat het Deense merk Skagerak aan de top van de designwereld. De naam Skagerak verwijst naar de noordelijke locatie en naar de straat ‘Skagerrak’ die Denemarken verbindt met zijn Scandinavische buren. Deze straat is cruciaal geweest bij de ontwikkeling van de regio. De focus van Skagerak ligt op de kwaliteit van de producten die dan ook jarenlang meegaan. Het Deense bedrijf haalt zijn wortels uit het Scandinavische erfgoed en balanceert de klassieke en moderne stijl als een echte kenner. Wat Skagerak ook erg belangrijk vindt, is het gebruik van duurzame materialen en het produceren op een duurzame manier. Ook zorgen ze ervoor dat ze op de hoogte zijn van alle internationale trends en ontwerpers.

Met Georg design van Skagerak in de keuken

Dinertijd! Je hebt gasten uitgenodigd voor een lekker avondje eten bij jou thuis. Gelukkig is Georg er om jullie te vergezellen. We beginnen in de hal, waar je gasten hun jas op kunnen hangen aan de Georg Rack kapstok met de bijbehorende kleerhangers. Hierna gaan we aan tafel met een gezellig diner aan de Georg tafel en de Georg eetbank waar je de lekkerste maaltijden kan serveren. De avond wordt voortgezet op de Georg barkruk waar een ijskoud drankje voor jullie klaarstaat. Na een lange avond gaan je gasten naar huis en vertrek jij naar de slaapkamer. In deze collectie vind je bijvoorbeeld ook spiegels en bijzettafels. Het mag duidelijk zijn dat je met de Georg collectie van Skagerak echt alle kanten op kunt en dat veel ruimtes zich hier goed voor lenen. 

Skagerak Georg bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Skagerak. Dat betekent dat wij elk product uit de Skagerak Georg collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.