Skagerak kledinghangers

Bij Skagerak vind je een kleine maar vooral fijne collectie kleerhangers om je kleding aan op te hangen. Het zijn geen doorsnee kledinghangers die je het liefst zo onzichtbaar mogelijk in je interieur verwerkt. Integendeel zelfs: de kleerhangers van Skagerak mogen echt gezien worden. De gestroomlijnde, minimalistische vormgeving en durabele kwaliteit zijn de twee kenmerken die de collectie kleerhangers van Skagerak karakteriseren. Een voorbeeld is de Georg kleerhanger. Deze simplistische kleerhanger is gemaakt van FSC-gecertificeerd eikenhout en kun je perfect combineren met een van de kapstokken en andere woonaccessoires uit de Georg collectie. Zo heb je in een paar klikken een stijlvol tafereel in de gang. Naast deze kledinghangers vind je bij Skagerak nog veel meer stijlvolle varianten. Welke kies jij uit?

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Skagerak

Het Deense merk Skagerak is opgericht in 1976 in Aalborg door Jesper en Vibeke Panduro. Dit ontwerpersduo heeft een prachtige collectie hedendaagse en durabele meubels en woonaccessoires op de markt gebracht. De designproducten worden gekenmerkt door hoge kwaliteit materialen en uiterst bestendige constructies. In de afgelopen jaren is het merk zich ook steeds meer gaan richten op verduurzaming. Zo is het hout dat Skagerak gebruikt afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Dat houdt in dat er niet meer bomen worden gekapt dan dat het bos kan reproduceren en dat de lokale gemeenschappen, de biodiversiteit en de bosarbeiders met respect worden behandeld. En dat kunnen we bij Flinders alleen maar toejuichen! Heb jij al een product van Skagerak op het oog?

Skagerak heeft kleerhangers van grote designers

Je zou het misschien niet zo snel denken, maar het ontwerpen van een stijlvolle en tegelijkertijd functionele kleerhanger is nog niet zo makkelijk. Daarom heeft Skagerak voor de Pilot kleerhanger de touwtjes overgedragen aan Nina Tolstrup. Zij is een gerenommeerde designer en eigenaar van het populaire merk studiomama. Met haar ingenieuze designstijl, verkennende en speelse aanpak en duurzame blik zijn de ontwerpen van haar stuk voor stuk blikvangers. En die vlieger gaat ook op voor deze kleerhanger van Skagerak. Deze vleugelvormige kledinghanger is gemaakt van stoomgebogen staal en is uitgevoerd met een extra haakje voor sjaals en andere accessoires. Een innovatief kleerhangertje, dat is het zeker!

Skagerak kleerhangers bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Skagerak. Dat betekent dat wij alle kleerhangers van Skagerak kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.