Skagerak parasols

Een beter buiten met de Skagerak parasols. Ben je een buitenmens en geniet je intens van je tuin, maar is het jou op een heerlijke zomerdag iets te zonnig? Maak dan gebruik van een parasol. Hiermee creëer je schaduw in je tuin en zit je lekker beschut. De schaduw zorgt niet alleen voor beschutting, maar natuurlijk ook voor verkoeling zodat je niet hoeft weg te zweten in de zon. Zo houdt een parasol ook de directe ultraviolette straling tegen. Daarnaast zijn ze ideaal voor op een zomeravond. Als de temperatuur begint te zakken, blijft de warmte namelijk onder de parasol hangen waardoor je nog langer buiten kunt zitten. De collectie parasols van Skagerak bestaat uit een aantal mooie modellen die passen bij iedere tuin door het tijdloze design. De Skagerak Messina parasol 300 is er één van. Een vierkant model dat groot genoeg is om er met de hele familie onder te zitten.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-11 van 11 producten Sorteren op 1-11 van 11 producten Terug naar boven

Familiebedrijf Skagerak

Skagerak is een Deens familiebedrijf met Scandinavische roots. Voor meer dan veertig jaar maakt het bedrijf duurzame meubels en accessoires met een moderne, Scandinavische uitstraling. Het doel van het label is dat de producten generaties lang meegaan. Ze hebben een tijdloze uitstraling en zijn gemaakt van het allerbeste materiaal voor een zolang mogelijke levensduur. De eigenaren zijn Jesper en Vibeke Panduro die samen met hun twee kinderen in het kleine havenstadje Aalborg wonen. Dé plek waar in 1976 de droom ontstond: het maken van duurzame meubels. Er loopt een lijnrechte verbinding tussen Aalborg en haar Scandinavische buren Zweden en Noorwegen. Deze verbinding wordt ook wel Skagerrak met dubbel ‘r’ genoemd. Zodoende komt het merk aan haar naam. Bij het ontwerp wordt er gebruiktgemaakt van traditionele, maar ook nieuwe en experimentele methodes.

Jarenlang plezier van Skagerak parasols

Skagerak staat bekend om haar duurzame producten. Zo zijn ook de parasols van degelijke kwaliteit zodat je jarenlang plezier hebt van je aankoop. De parasols zijn gemaakt van merantihout. Deze soort hout verkleurt bijna niet. Wel is het verstandig dat de parasolpaal regelmatig met olie wordt behandeld. Het doek is gemaakt van Teflon. Je hoeft de parasol zo alleen af te nemen met een doek. Zet de parasol in de winter in een droge ruimte zonder verwarming zodat je er nóg langer plezier van hebt. Bij Flinders hebben wij een aantal modellen voor je geselecteerd waaronder de Skagerak Messina parasol 210. Een beeldschone, tijdloze klassieker met een diameter van 210 centimeter. Liever een slag groter? Dat kan. De Skagerak Messina parasol 270 is een goed alternatief.

Skagerak parasols bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Skagerak. Dat betekent dat wij alle Skagerak parasols kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.