Skagerak Selandia

Met de Selandia collectie van Skagerak kan de zomer jou niet snel genoeg voor de deur staan. Je wilt maar al te graag de tuin in. En dat is meer dan terecht. Daar staat namelijk jouw Selandia tuinset. Selandia staat gelijk aan de geur van de zee in het zomerhuisje, een koele bries op het balkon of een gezellige avond in de tuin. Doe je ogen dicht en je ziet dit namelijk meteen voor je op de Selandia tuinstoel met armleuning of de Selandia 2-zits tuinstoel. Samen met de bijpassende Selandia tuintafel 75x75 zorgen ze voor een klassieke Scandinavische uitstraling in jouw tuin. Daarnaast zitten de meubels ook nog heel comfortabel en gaan ze jarenlang mee. Kortom: spijt krijg je in elk geval niet.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

Skagerak: design sinds 1976

Skagerak is een bekend designmerk met een bijzondere naam. Skagerak verwijst namelijk naar de noordelijke locatie en naar de straat ‘Skagerrak’ die Denemarken verbindt met zijn Scandinavische buren. Deze straat is cruciaal geweest bij de ontwikkeling van de regio en dus een belangrijke connectie voor het merk. Skagerak staat al decennialang aan de top van de designwereld. Dit familiebedrijf zorgt namelijk al jaren voor een hoge kwaliteit van de meubels. Hier kan je dan ook jarenlang van genieten. Het Deense bedrijf is goed bekend met het Scandinavische erfgoed en balanceert de klassieke en moderne stijl op een elegante manier. Maar het allerbelangrijkste volgens Skagerak is het gebruik van duurzame materialen en het nastreven van een duurzame productie. Ook reizen ze de hele wereld over om met internationale designers te werken en zijn ze altijd op de hoogte van de laatste trends.

Duurzaam zitten op Selandia meubels van Skagerak

De allergezelligste tuinstoel uit de Selandia collectie is de Selandia 2-zits tuinstoel. Het motto van deze tuinstoel is: ‘met z’n tweeën is beter dan alleen’. En daar zit zeker wat in. Op de Selandia kan je gezellig samen kletsen en zitten zonder dat het oncomfortabel wordt. Zeker in combinatie met de andere tuinstoelen en tafel uit de collectie ziet jouw tuin er direct als nieuw uit. En naast dat het design van de producten prachtig is, vindt Skagerak het ook belangrijk dat er een duurzamere designindustrie komt. Een belangrijke stap volgens hen is daarom het promoten van verantwoord houtgebruik. Daarom is bijna al het hout dat gebruikt wordt in de collecties FSCTM-gecertificeerd. Dit betekent dat voor elke boom die gekapt wordt, er weer een nieuwe moet worden gereproduceerd en dat de lokale gemeenschap, de biodiversiteit en bosmedewerkers met respect behandeld worden.

Skagerak bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Skagerak. Dat betekent dat wij elk product uit de Skagerak Selandia collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.