Skagerak Skagen

De Skagerak Skagen serie is vernoemd naar de plaats Skagen in het allernoordelijkste puntje van Denemarken. Het is onder andere bekend omdat het eind 19de eeuw de plek was waar verschillende bekende schilders en schrijvers samen kwamen, voornamelijk in de zomermaanden. Ze hadden een vrije en artistieke levensstijl met veel sociale gelegenheden onder andere in de tuinen. Deze Skagen serie van Skagerak refereert naar de stijl uit die tijd. Wil jij je ook wanen in de tijden waar je voor je artistieke werk gewoon een paar maanden naar een kustplaats vertrok omdat het licht en de omgeving daar zo mooi is? Neem dan de Skagen tuinstoel. Een teakhouten stevige stoel met nostalgische waarde die door zijn kwalitatief sterke materiaal ook tot ver in de toekomst mee zal gaan.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Vakmanschap door Skagerak

Skagerak is een Deens merk dat is opgericht in 1976 door Jesper en Vibeke Panduro. Een echtpaar dat in een havenstad in het noorden van Denemarken woont. Het merk is vernoemd naar de zeestraat die Denemarken van Zweden en Noorwegen scheidt. Het feit dat de zee er altijd is en hetzelfde blijft maar toch continue in beweging is vonden ze overeenkomen met wat het merk voor hun moest zijn. Traditioneel maar ook vernieuwend met ruimte voor het experiment. Met veel liefde voor vakmanschap ontwerpen ze producten die generaties lang mee kunnen gaan. Klassiekers maar ook nieuwe ontwerpen die hopelijk als klassiekers eindigen. De Skagen collectie is zeker een collectie klassiekers. Deze tuinmeubelen blijven tot de eeuwigheid je buitenleven voorzien van lekkere zitplekken en tafels om eindeloos aan te eten en te drinken.

Samenzijn met Skagerak Skagen meubels

Wil je de uren die je buiten met de zon op je gezicht doorbrengt graag delen met anderen? Neem dan de Skagen tuinbank, gegarandeerd plek genoeg. Met de gekruiste rugleuning ook een plaatje om te zien. Zet hem tegen de muur die het meeste zon vangt en klets lekker bij met een kopje koffie of geniet met een glas wijn samen van de namiddag. Vind je het ook gezellig om lekker buiten te eten? Neem dan de Skagen tuintafel 140x78. De bank en de tafel gaan ook goed samen. Zo is de rustieke stijl van je buitenset helemaal compleet en kan het genieten beginnen. Door het kwalitatief sterke materiaal met FSC-keurmerk en het tijdloze ontwerp gaan deze producten een leven lang mee.

Skagerak Skagen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Skagerak. Dat betekent dat wij alle tuinmeubelen uit de Skagerak Skagen serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.