Skagerak tuinbanken

Welk jaargetij het ook is, de Skagerak tuinbanken zijn onmisbaar. Voor Skagerak maakt het namelijk niet uit welk seizoen het is, want elke dag moet jij kunnen genieten van je tuin. Hoe heerlijk is het dat je op een koude heldere winterdag kunt genieten van de zon die schijnt op je gezicht? Of van het voorjaar wanneer je alle vogeltjes hoort fluiten en je de geur van de lente kunt ruiken? De tuinbanken van Skagerak zijn gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor ze bijna het hele jaar door buiten kunnen blijven staan en jij van elk zonnestraaltje evenveel kunt genieten. De Skagerak Regatta tuinbank is een voorbeeld uit deze collectie. Het is een prachtige verschijning die is gemaakt van milieuvriendelijk teakhout. Ondanks dat de tuinbanken weerbestendig zijn, kun je ze op een winterdag het best in een onverwarmde ruimte bewaren.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-14 van 14 producten Sorteren op 1-14 van 14 producten Terug naar boven

Skagerak: van generatie op generatie

Skagerak is een Deens familiebedrijf en is in 1976 opgericht. Het bedrijf maakt designmeubelen voor binnen en buiten, maar het buitenleven is hun specialisme. Het bedenken en maken van meubels die jarenlang meegaan is hun streven. Van generatie op generatie moeten de meubels doorgegeven kunnen worden. Duurzaamheid en een tijdloos design zijn dus een pré. Dit kunnen zij garanderen doordat zij alleen werken met de beste materialen van hoogwaardige kwaliteit die met veel zorg en liefde gekozen en vervaardigd worden. Daarnaast brengen ze oude en moderne tradities samen waardoor het merk constant in beweging blijft en zich wel vasthoudt aan de essentie. De naam heeft met merk te danken aan de verbinding tussen haar buurlanden Zweden en Noorwegen. Hier ligt namelijk een zeestraat die ook wel Skagerrak wordt genoemd. Lees hier tips om je houten tuinmeubelen te onderhouden.

Duurzame tuinbanken van Skagerak

De tuinbankencollectie van Skagerak bestaat uit een aantal prachtige exemplaren. Alle tuinbanken van Skagerak zijn gemaakt van 100% duurzaam hout. Het meest gebruikte materiaal is teakhout, maar cederhout zien wij ook terug in de collectie. Het zitgedeelte van de Skagerak Overlap tuinbank is namelijk gemaakt van cederhout en is voorzien van twee planken. Het onderstel waar het zitgedeelte op rust is gemaakt van gepoedercoat staal wat deze eenvoudige bank een modern en industrieel randje geeft. Een echte klassieker is de Skagerak Drachmann tuinbank 165. Dit Scandinavische meesterwerk voert je mee naar het Deense platteland waar de dichter en kunstenaar Holger Drachmann zijn mooiste werken schilderde. De Drachmann tuinbank is dan ook echt een plaatje en maakt elke tuin bijzonder.

Skagerak tuinbanken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Skagerak. Dat betekent dat wij alle Sakgerak tuinbanken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.