Skagerak tuinsets

Heb je een fijn dakterras of een tuin, maar heb je nog geen goede meubels om volop van deze buitenruimte te kunnen genieten? Neem dan een kijkje in de serie Skagerak tuinsets. Dit is een divers aanbod van verschillende combinaties in tafels, stoelen en bankjes zodat je meteen in één keer klaar bent. Want een tafel waar je niet aan kunt zitten of een stoel waarbij je niks op een tafel kan zetten, dat is niet ideaal. Je wil natuurlijk lekker buiten kunnen lunchen of avondeten en daar heb je beide meubels voor nodig. Wil je het liefst loungen met een borrel en wat snacks? Dan is de Virkelyst tuinset loungebank + fauteuil + salontafel een perfecte keus. De dikke zachte kussens zorgen ervoor dat je helemaal kan ontspannen. Laat de zon maar schijnen!

  • Gratis levering vanaf € 50
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Skagerak voor de volgende generatie

Het is inmiddels al meer dan veertig jaar geleden dat het Deense echtpaar Jesper en Vibeke Panduro besloot een eigen merk op te richten. Dat kwam voort uit een droom om producten te gaan ontwerpen die lang meegaan. Producten die van generatie op generatie doorgegeven kunnen worden. Zoals jij misschien nu wel een tafel of een kast van je eigen oma in huis hebt staan. Een dankbare productgroep om in te investeren zijn tuinsets. Deze meubels worden gemaakt van hout dat komt uit bossen waar ze aan duurzaam management doen. En door te zorgen dat de tuinsets decennialang mee zullen gaan, hoeft er ook in de toekomst geen boom gekapt te worden voor een tuinset in jouw familie. Nog een extra reden om zorgeloos te genieten van de zon, de vogels en een lekkere barbecue.

Genieten van de zon met een van de Skagerak tuinsets

In Nederland zijn we nooit zeker van een hele zomer vol zon. Gelukkig zijn we heel goed in het inspringen op de dagen dat hij er wel is. Dan zit meteen elk terras buiten vol. Hoe fijn is het om ook in je eigen tuin of balkon een goede plek te hebben om buiten te kunnen zitten? Voor je ontbijt, een lunch, een spontaan etentje met vrienden of gewoon een koffie tussendoor. Met de perfecte tuinset krijg je sowieso voldoende vitamine D binnen. Kies bijvoorbeeld voor het traditionele ontwerp van de Ballare tuinset 196/296x90 tafel + 4 stoelen. Mag het iets moderner en vind je het wel handig om bankjes te hebben in plaats van stoelen? Zodat je altijd een extra persoon kwijt kunt? Ga dan voor de Overlap tuinset 220x90 tafel + 2 tuinbanken. Welke je ook kiest, met een set van Skagerak zit je voor vele jaren goed.

Skagerak tuinsets bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Skagerak. Dat betekent dat wij alle Skagerak tuinsets kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.