Skagerak is altijd in de mode

Het Deense echtpaar Jesper en Vibeke Panduro besloot in 1976 een merk op richten dat staat voor langdurig design. Het feit dat dat al bijna veertig jaar geleden is, bewijst dat ze weten waar ze het over hebben. Het merk straalt een rust uit die nooit uit de mode raakt. Ondanks de tijdloosheid die hun ontwerpen uitstralen, zijn het moderne producten die helemaal tot hun recht komen in het huidige interieur. Ze zorgen er namelijk wel voor altijd in beweging te blijven en traditie te combineren met het experiment. Waarbij de kennis die ze in al die jaren hebben opgebouwd voor een stevige basis zorgt. Samen met het feit dat ze altijd gaan voor materialen van de beste kwaliteit is Skagerak uitgegroeid tot een merk waar je op kunt bouwen.

Skagerak tuintafels passen overal

Wil je graag een houten tuintafel? Deze serie heeft voor verschillende situaties de perfecte oplossing. Hoe groot je tuin, terras of balkon ook is en hoeveel mensen er ook in je huis wonen, je zal zeker slagen. Zo heb je de Vendia 75 tuintafel. Dat is een klein rond model van teakhout. Perfect voor op een balkon, maar ook als extra tafeltje voor het dat kleine plekje in je tuin waar de ochtendzon altijd schijnt. Perfect voor een kopje koffie met de krant. Ben je meer op zoek naar een grote tafel waar je familie en vrienden aan kwijt kunt? Ga dan voor de Overlap tuintafel 220x90. Deze stoere tafel kan zomaar het middelpunt worden van vele mooie herinneringen aan zwoele zomeravonden, verjaardagen en brunches.

Skagerak tuintafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Skagerak. Dat betekent dat wij alle Skagerak tuintafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.