Skagerak woonkamer

De landelijke en tegelijkertijd moderne stijl van het Deense merk Skagerak is ook heel geschikt voor in de woonkamer. De natuurlijke materialen uit de Skagerak collectie vol woonkamermeubels stralen rust en warmte uit. En laten dat nou net de elementen zijn die een woonkamer tot een echte woonkamer maken. Een uitnodigende ruimte waar je kunt ontspannen en waar het gezellig is. Zo gezellig dat het ook regelmatig gebeurt dat je er met meerdere mensen zit. Geen probleem, want wanneer je de Vent kruk in huis hebt, is er altijd een extra zitplaats. Deze kruk komt met een mooi verhaal. De zitting is van touw dat met de hand gespannen is. Voor deze traditionele manier van produceren werkt Skagerak samen met een bedrijf dat mensen in dienst heeft met een visuele beperking. Het is dus een designstuk met een sociaal karakter. Dat zit toch extra lekker, nietwaar?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-19 van 19 producten Sorteren op 1-19 van 19 producten Terug naar boven

Skagerak staat voor kwaliteit

Dit Deense merk is een familiebedrijf dat door het echtpaar Jesper and Vibeke Panduro in 1976 is opgericht. Ze besloten hun wens om designproducten te maken die lang meegaan eindelijk uit te laten komen. Hoogwaardige kwaliteit is dan ook een van de belangrijkste kernwaarden van dit merk. Dat maakt het mogelijk dat hun ontwerpen items worden die van generatie op generatie door worden gegeven. Het begrip kwaliteit heeft voor Skagerak trouwens een veelvoudige betekenis. Naast de kwaliteit van het materiaal, het uiterlijk en de functie van het product houden ze zich ook bezig met de kwaliteit van de productie. Daar mogen mens en planeet niet onder lijden. Ze leven niet alleen zelf volgens deze regels, maar werken ook enkel samen met bedrijven die hetzelfde doen. Dit maakt Skagerak tot een puur en eerlijk merk.

Skagerak met Scandinavisch design voor de woonkamer

Wanneer je woonkamer een moderne frisse stijl heeft, dan is het zeker de moeite waard de woonkamermeubels van Skagerak eens goed te bekijken. Neem bijvoorbeeld de Miskito fauteuil. Met zijn strakke lijnen en lichte houtkleur is het een simplistische schoonheid. Maar omdat hij voorzien is van een wollen bekleding voelt hij ook heel huiselijk aan. Een perfecte combinatie. Wat trouwens heel handig is: je kunt de stoel inklappen. Hij is dus makkelijk te verplaatsen en overal in en rond het huis te gebruiken. Voor de spullen in je woonkamer die je wel nodig hebt, maar niet in het zicht wilt hebben is er het Jut Cabinet dressoir. Dit dressoir heeft strakke rechte lijnen die gecombineerd zijn met vriendelijke ronde poten. Ook hier heeft Skagerak een goede combinatie gevonden tussen een simplistische look en een uitnodigend karakter. Echt Scandinavisch design dus.

Skagerak woonkamer bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Skagerak. Dat betekent dat wij alle woonkamermeubels van Skagerak kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.