Sorteren op

1-2 van 2 producten

Design tweepersoonsbedden van Italiaanse en Nederlandse bodem

Het Nederlandse Loof is een beddenmerk die hout en eerlijke materialen verwerkt in de bedden die ze maken. Zo komt al gauw die natuurlijke, Scandinavische look om de hoek kijken. Het tijdloze design zorgt ervoor dat je niet gauw uitgekeken raakt op het design van je bed en jaren plezier hebt van een bed van Loof. Je vindt ook design tweepersoonsbedden van het Italiaanse MDF Italia. Deze bedden spelen meer in op de industriële look. Het strakke, minimalistische design zorgt in elk geval voor rust op je slaapkamer zoals je mag verwachten. Je hebt de keuze uit een bed met of zonder hoofdbord. Naast de kleuren zwart, wit en grijs kun je ook een wat gewaagdere keuze maken door voor de kleur rood te gaan. Wel zo leuk als dit helemaal in het design van je slaapkamer past. Kenmerkend voor alle design tweepersoonsbedden is wel dat deze gemaakt zijn van aluminium.

Een slaapkamer van je dromen

Met een design tweepersoonsbed heb je het belangrijkste meubel in je slaapkamer staan, maar dan is deze ruimte allesbehalve af. Naast bedden hebben we ook een ruime collectie met meubels en accessoires die uitermate geschikt zijn voor deze ruimte. Denk bijvoorbeeld aan dekbedovertrekken, bedspreien en nachtkastjes. Deze producten geven niet alleen meer warmte aan een slaapkamer, maar geven jou ook het comfort tijdens je nachtrust. We hebben verschillende kledingkasten waarin je je kleding kunt ophangen en neerleggen. Je kunt ook in onze behangcollectie kijken om te zien of er wat tussen zit dat jij mooi vindt. Met wat sierkussens, een plant en een paar kaarsjes maak je deze ruimte helemaal compleet. Het mag duidelijk zijn dat alle ingrediënten aanwezig zijn om deze ruimte compleet en naar je smaak in te richten.

Design tweepersoonsbedden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle design tweepersoonsbedden van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar design tweepersoonsbedden van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een bed, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.