SMD Design

SMD Design is een Zweeds design label dat wereldwijd wordt gewaardeerd. SMD Design is van mening dat een goed Zweeds design het verdient om daadwerkelijk in Zweden te worden gemaakt. De meeste van de SMD Design producten zijn daarom geproduceerd op de eigen productielocatie, gelegen naast de design studio in Reftele, Småland, in het zuiden van Zweden. Door het ontwerpen en produceren van eigen producten kan SMD Design snel produceren, ook in kleine hoeveelheden. Dit is een groot voordeel voor de ontwerpers, omdat SMD Design razendsnel prototypes kan maken en snel vooruitgang kan boeken in de productontwikkeling. SMD Design bestaat al sinds 1985 en is nog lang niet klaar met ontwerpen. En niet onbelangrijk: Flinders verzendt gratis in België.

Flinders is dealer van

Er komen geen producten overeen met de selectie.

SMD design: Zweeds Top Design

Het assortiment van SMD design is heel ruim. Zo maakt het Zweedse label prachtige design lampen, maar ook spiegels, stoelen en tafels. Het ontwerp is typisch Scandinavisch te noemen: eenvoudig, schoon en functioneel. Maar in de eenvoud schuilt de kracht. De ontwerpen van SMD Design zijn stuk voor stuk uniek en prachtig qua vormgeving. Wat dacht je van de zalige Hayman hanglamp, de Hector vloerlamp of de Flora spiegel?

Flinders is officieel SMD Design dealer in België

Flinders is officieel dealer van SMD Design. Ben je op zoek naar een specifiek item van SMD Design en staat het niet op onze website? Beldanonze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij zijn steeds bereid je verder te helpen.

Naar boven