Snoerboer Rond katoenen strijkijzersnoer
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Snoerboer Rond katoenen strijkijzersnoer

  Omschrijving

  Dit is het Snoerboer Rond katoenen strijkijzersnoer.

  Het Snoerboer Rond katoenen strijkijzersnoer is een elektriciteitssnoer met een katoenen omhulsel. Hierdoor krijgt het strijkijzersnoer een natuurlijke uitstraling, zonder te veel op te vallen. Het is een uniek snoer om een lamp een landelijk of juist stoer tintje te geven, net dat beetje extra. Bijvoorbeeld in de woonkamer, de slaapkamer of de keuken.

  Het Rond katoenen strijkijzersnoer van Snoerboer is leverbaar op 1 meter lengte. De diameter van het snoer is 5,5 millimeter. Het snoer is met echt linnen omwonden. Dit snoer is tweepolig, zonder aardedraad. Let wel op, tweepolige snoeren zijn niet geschikt voor geaarde apparaten zoals broodroosters, strijkbouten of radio’s. Lampen zijn meestal niet geaard, maar controleer voor de zekerheid of jouw lamp geaard is.

  Zoek je naast de Rond katoenen strijkijzersnoer van Snoerboer een andere snoer van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Snoerboer. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Rond katoenen strijkijzersnoer, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Specificaties

  Merk Snoerboer
  Productsoort (filter) Snoerboer strijkijzersnoer
  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Katoen
  Herkomst Nederland
  Opmerking Het aantal meter dat je in je winkelwagentje plaatst, krijg je in één stuk snoer thuis.

  Sfeerafbeeldingen

  Snoerboer Rond katoenen strijkijzersnoer
  Snoerboer Rond katoenen strijkijzersnoer

  Klantenreviews

  Hier is mijn suffe lamp behoorlijk van opgeknapt :)
  Roos 26 oktober 2015
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven