Goods Mirror, Mirror spiegel
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Goods Mirror, Mirror spiegel

  Omschrijving

  De Goods Mirror, Mirror spiegel is ontworpen door Joop Steenkamer JR.

  Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… De Goods Mirror, Mirror spiegel vertelt je elk moment van de dag hoe mooi je bent. Hij vindt je zo mooi dat hij vier talen nodig heeft om je schoonheid te beschrijven. Zo krijg je iedere ochtend weer een enorme dosis zelfvertrouwen als je de deur uitgaat. Een betere huisgenoot kan je je niet wensen.

  De Mirror, Mirror spiegel van Goods is leverbaar in twee formaten. De kleine spiegel heeft een breedte van 30 centimeter en een hoogte van 30 centimeter. De grote maat heeft een breedte van 45 centimeter en een hoogte van 45 centimeter. De spiegel is gemaakt van glas, de tekst is in het zwart. De spiegel is leverbaar in vier verschillende talen: Nederlands, Engels, Frans en Italiaans.

  Zoek je naast de Mirror, Mirror spiegel van Goods een andere spiegel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Goods. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Mirror, Mirror spiegel, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Glas
  Garantie In overleg
  Ontwerper Joop Steenkamer JR
  Merk Goods
  Productsoort (filter) Goods spiegels
  Herkomst Nederland

  Sfeerafbeeldingen

  Goods Mirror, Mirror spiegel

  Klantenreviews

  Wat vindt u van dit product? Plaats een beoordeling!

  Mirror mirror spiegel

  Ook erg goed als cadeau
  Maya 26 oktober 2015
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven