Goods Mirror, Mirror spiegel small
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Goods Mirror, Mirror spiegel small

  Omschrijving

  De Goods Mirror, Mirror spiegel small is ontworpen door Joop Steenkamer JR.

  Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… De Goods Mirror, Mirror spiegel vertelt je elk moment van de dag hoe mooi je bent. Hij vindt je zo mooi dat hij vier talen nodig heeft om je schoonheid te beschrijven. Zo krijg je iedere ochtend weer een enorme dosis zelfvertrouwen als je de deur uitgaat. Een betere huisgenoot kan je je niet wensen.

  De Mirror, Mirror spiegel van Goods is leverbaar in twee formaten. De kleine spiegel heeft een breedte van 30 centimeter en een hoogte van 30 centimeter. De grote maat heeft een breedte van 45 centimeter en een hoogte van 45 centimeter. De spiegel is gemaakt van glas, de tekst is in het zwart. De spiegel is leverbaar in vier verschillende talen: Nederlands, Engels, Frans en Italiaans.

  Zoek je naast de Mirror, Mirror spiegel small van Goods een andere spiegel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Goods. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Mirror, Mirror spiegel small, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Merk Goods
  Productsoort Goods spiegels
  Ontwerper Joop Steenkamer JR
  Afmetingen (b) 30 x (h) 30 cm
  Ruimte Geschikt voor badkamer en buiten
  Materiaal Glas
  Herkomst Nederland

  Sfeerafbeeldingen

  Goods Mirror, Mirror spiegel small
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven