Kartell Spoon Chair bureaustoel | FLINDERS verzendt gratis
Kartell Spoon Chair bureaustoel
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Kartell Spoon Chair bureaustoel

  Omschrijving

  De Kartell Spoon Chair bureaustoel is ontworpen door Antonio Citterio en Toan Nguyen.

  Zware en saaie bureaustoelen zijn verleden tijd! Laat een frisse wind door je kantoor waaien met dit lichtgewicht exemplaar. Werken wordt pas echt leuk in dit eigenwijze model.

  De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

  In één stuk gegoten light office bureaustoel op wieltjes. Spoon Chair is het resultaat van een ultrainnovatief productieproces. De innovatieve spuitgiettechnologie met twee componenten, op basis waarvan deze stoel werd gemaakt, zorgt voor een “gelaagd” effect. Twee verschillende soorten thermoplastische materialen worden tegelijk gegoten, een voor het esthetische aspect (buitenkant), het andere met een sterke mechanische weerstand (binnenkant); beiden zorgen ervoor dat de Spoon Chair hoogtechnologische eigenschappen heeft en zeer flexibel is dankzij een eenvoudig personaliseerbare consistentie die zich aanpast aan het gewicht van de persoon die erop zit. De handgreep die het mechanisme regelt is gebruiksvriendelijk en geïntegreerd in het onderstel waardoor ze volledig verborgen is zodat de welvingen één lijn vormen. Spoon Chair is ideaal voor de horeca en bestaat ook in een brandvrije versie.

  De Kartell Spoon Chair is verstelbaar in zithoogte van 45 tot 54 cm. De stoel is gemaakt van in de massa getinte polypropileen en weegt 12 kg. De stoel is verkrijgbaar in oranje, blauw, zwart, grijs-zwart en wit-zwart.

  Zoek je naast de Spoon Chair bureaustoel van Kartell een andere Bureaustoel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Spoon Chair bureaustoel, contacteer dan gerust onze klantenservice.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal PP (kunststof)
  Garantie 2 jaar
  Merk Kartell
  Productsoort (filter) Kartell stoelen
  Bijlagen Productinformatie
  Ontwerper Antonio Citterio, Toan Nguyen
  Herkomst Italië

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Spoon Chair bureaustoel
  Kartell Spoon Chair bureaustoel
  Kartell Spoon Chair bureaustoel
  Kartell Spoon Chair bureaustoel

  Klantenreviews

  Wat vindt u van dit product? Plaats een beoordeling!

  hallo,

  ik ben op zoek naar een originele spoon chair ivm ...u raad het al onze achternaam.
  Bent u in het bezit van zo'n stoel en u wilt hem wel verkopen, wilt u mij dan mailen ? Hartelijke groeten corienspoon@hotmail.com
  spoon 18 augustus 2011

  Soortgelijke producten

  Toon meer producten Toon minder producten Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven