Naar boven

Staf

Onder staf verstaan we bij Flinders de financiële afdeling en hr. Op de financiële afdeling zijn je werkdagen erg afwisselend doordat je te maken hebt met allerlei verschillende zaken die in relatie staan tot de financiële tak. Doordat het team vrij klein is, doe je van alles een beetje waardoor je over alle aspecten kennis opdoet. Deze afdeling is continu in ontwikkeling en op zoek naar vernieuwing. Het voordeel is dat je enorm veel ruimte krijgt om te groeien en de mogelijkheid hebt om nieuwe ideeën aan te dragen. Om je werkdagen optimaal te doorlopen, is het van belang dat je wel kennis hebt van het vak en als je dat niet hebt, hier absoluut voor openstaat om hier meer over te leren. Alles wat met personeel te maken heeft, speelt zich af op de hr-afdeling. Van werving & selectie tot het onderhouden van contacten met externe bureaus. We zijn continu bezig om te kijken hoe we de processen op deze afdeling intern naar het personeel en extern naar sollicitanten en bureaus kunnen verbeteren. 

Hi!

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan? Neem dan contact op!

Staat jouw vacature erbij?

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures voor deze afdeling beschikbaar. 

 

Bob

Bob - Medewerker Financiële Administratie

“ Nadat ik afgestudeerd was aan de Hogeschool van Amsterdam, kwam ik vrij snel op de financiële afdeling van Flinders terecht. Flinders heeft vertrouwen in alle medewerkers waardoor je binnen je team al snel verantwoordelijkheid krijgt. De relatief kleine teams zorgen ervoor dat je met alle aspecten van je afdeling te maken krijgt. Dit staat garant voor persoonlijke groei. Flinders is dus de perfecte springplank voor starters! ”

Bekijk het Flinders team
Gerard

Gerard - HR & Office Medewerker

“ Als HR & Office medewerker is voor mij geen dag hetzelfde. Ik zorg ervoor dat binnen Flinders alles zo georganiseerd is dat iedere medewerker zijn of haar werk perfect kan doen en elke dag weer met plezier een werkdag tegemoet gaat. Een lach op iedereens gezicht: daar doe ik het allemaal voor! ”

Bekijk het Flinders team