Naar boven

Stellar Works Frame

Welkom in de wereld van Stellar Works. Dit merk werd in 2012 opgericht en timmert sindsdien hard aan de weg. Ze blijven dan ook niet onopgemerkt met al die mooie collecties die ze uitbrengen. De Frame collectie is er daar zeker één van. Net als de andere collecties van Stellar Works, combineert ook deze serie weer moderniteit met traditionele elementen. De Frame collectie is een mix van Europees en Aziatisch design, wat je terugziet in de vormen, de materiaalkeuze en natuurlijk de stijl van de producten. Voor de Frame collectie werkte ze dan ook samen met de Aziatische ontwerper Nendo. Ook hier werden weer de mooiste materialen en vormen met elkaar gecombineerd, wat resulteert in een schitterende collectie. Wij bij Flinders zijn in ieder geval fan. Wat is jouw favoriete item?

De spiegels van Stellar Works Frame

De items uit de collectie van Stellar Works mogen dan uit maar één materiaalsoort bestaan, eentonig zijn ze zeker niet. Kijk bijvoorbeeld naar de Frame Floor spiegel black matt. Dit item bestaat uit verschillende vormen. De spiegel zelf is rond, wat een zacht effect geeft aan het design. Maar het frame daaromheen bestaat juist uit strakke lijnen, waardoor er weer wat moderniteit in het ontwerp wordt gebracht. Er zitten ook spiegels die wat kleiner zijn in de Frame collectie. De Frame spiegel small met plateau zwart is daar een goed voorbeeld van. Omdat de spiegel hier wat kleiner is, kun je bijvoorbeeld nog wat dingen kwijt op het plateau ernaast. Voor welke van de spiegels ga jij?

Stellar Works Frame bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Stellar Works. Dat betekent dat wij alle producten uit de Stellar Works Rén serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.