Stellar Works Utility

Stellar Works werd in 2012 opgericht en is eigenlijk nu al niet meer weg te denken uit de designwereld. Niet meer dan logisch ook, want de producten van Stellar Works zijn toegankelijk maar geven je toch echt dat gevoel van pure luxe. Veel van de ontwerpen van Stellar Works combineren moderniteit met traditionele elementen en dat zien we ook in de Utility serie weer terugkomen. De prachtige spiegels zijn een feestje om in te kijken. De combinatie van materialen is typerend voor het merk. Hun collecties zijn vaak een mix van Europees en Aziatisch design, wat je terugziet in de vormen, de materiaalkeuze en natuurlijk de stijl van de producten. Voor de Utility collectie werkte ze samen met het designerduo Neri&Hu. Ook hier werden weer de mooiste materialen en vormen met elkaar gecombineerd.

Stellar Works Utility

Een van de meest in het oog springende eigenschappen van de Utility collectie van Stellar Works is de combinatie van het glas van de spiegel met de verschillende houtsoorten. Het hout maakt de spiegel rustgevender en zorgt daarnaast ook dat de algehele uitstraling van het product warmer wordt. Ga je voor eiken of ga je voor walnoothout? Als je bijvoorbeeld kiest voor de Utility spiegel large eiken kiest, maakt dat je interieur wat frisser dan wanneer je voor het warme walnoot zou gaan. Liever een formaat kleiner? Dan kun je ook nog gaan voor de Utility spiegel small.

Stellar Works Utility bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Stellar Works. Dat betekent dat wij alle producten uit de Stellar Works Rén serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Stellar Works
Filters
Subcategorie
Geschikt voor
Productsoort
Kleur
Ontwerper
Op voorraad