Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Hay Strap spiegel

  Omschrijving

  De Strap design spiegel van Hay is ontworpen door Hay.

  In de Hay Strap spiegel wil je wel blijven kijken. Gelukkig kan deze spiegel overal met je mee, naar waar je maar wilt. De ronde spiegel is makkelijk op te hangen door zijn draagband. Het design geeft de Strap een mooie retro-look. De Hay Strap spiegel is ideaal voor in de hal, badkamer, woonkamer of slaapkamer. En dat kan allemaal, zolang er maar een haakje hangt.

  De Hay Strap spiegel is verkrijgbaar in twee maten. De kleine maat heeft een diameter van 50 centimeter en een hoogte van 72 centimeter. De grote maat heeft een diameter van 70 centimeter, dan heeft de spiegel een hoogte van 97 centimeter. De spiegel is van staal, de flexibele rand om de spiegel mee op te hangen is van rubber en de kleur is grijs.

  Zoek je naast de Strap design spiegel van Hay een andere spiegel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Hay. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Strap design spiegel, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Specificaties

  Materiaal Siliconen, Staal (gepoedercoat)
  Garantie 2 jaar
  Merk Hay
  Productsoort (filter) Hay accessoires, Hay spiegels
  Herkomst Denemarken

  Sfeerafbeeldingen

  Hay Strap spiegel
  Hay Strap spiegel
  Hay Strap spiegel
  Hay Strap spiegel
  Hay Strap spiegel
  Hay Strap spiegel
  Hay Strap spiegel

  Klantenreviews

  Wat vindt u van dit product? Plaats een beoordeling!

  Mooie onopvallende opvallende spiegel

  Een mooie spiegel die opvallend anders is, maar niet schreeuwt om aandacht.

  Mooi materiaal, goeie neutrale kleur.

  Ophangen is een kleine uitdaging, omdat de strap nog wat moet uitrekken voor de haak goed op de schroef blijft hangen. In eerste instantie schoot hij wat omhoog, zodat hij echt aan de strap hing, wat toch een beetje spannend is. Je snapt dit als je de gebruiksaanwijzing leest ;) Het is goed gekomen en ik ben er nog steeds blij mee.
  Anne 28 augustus 2014

  Strap spiegel van Hay

  Vraagje: is deze al leverbaar bij Flinders?
  Lisette 3 november 2011

  Soortgelijke producten

  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven