Naar boven

String Dressoir large, beige

€ 1.414
3-5 weken
Advies of offerte?

Deze kast van String is verkrijgbaar in verschillende kleuren en samenstellingen. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor vrijblijvend advies en/of een passende offerte.


Let op: de levering kan iets langer duren

Flinders levert normaal uit, maar onze transporteurs hebben het erg druk waardoor vertraging in de uitlevering kan ontstaan. Lees hier wat dit voor je bestelling kan betekenen en welke coronamaatregelen we treffen.


Grote bestelling?
Praktische informatie

De String Dressoir large, beige is ontworpen door Nils Strinning.

Het Dressoir large, beige van String is 240 centimeter breed, 30 centimeter diep en 85 centimeter hoog. De kastjes zijn 40 centimeter hoog. De zijpanelen zijn gemaakt van beige gelakt staal en de planken van beige MDF. Andere materialen, kleuren en afmetingen zijn ook mogelijk. De zijpanelen zijn ook verkrijgbaar in wit, grijs en zwart gelakt staal. De planken zijn ook verkrijgbaar in wit of grijs MDF, zwart gebeitst essen, of berken, eiken en walnoot. Voor meer informatie over deze uitvoeringen nodigen we je uit om langs te komen in de Flinders Winkel of kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Categorie Dressoirs
Productsoort (filter) String kasten, String dressoirs
Productfamilie String System
Merk String
Specificaties
Afmetingen (b) 240 x (d) 30 x (h) 85 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal MDF (hout), Staal
Garantie 1 jaar
Merk String
Ontwerper Nils Strinning
Herkomst Zweden
EAN: 7350038273512
Flinders vertelt over dit product
Garantie
Bezorgen en retourneren
Tweedekansje
Productreviews
Over String