Naar boven

String rekken

Met de String rekken kun je eigenlijk alle kanten op en wel met maar een doel voor ogen: jouw aanwinsten op een stijlvolle manier opbergen. We hebben het trouwens wel over tijdschriften en boeken die gezien mogen worden. Denk bijvoorbeeld aan het String Plus schoenenrek 78 cm. Zoals de naam al zegt, kun je hier op een handige manier je schoenen opbergen en kunnen we je garanderen dat dit er niet rommelig uit gaat zien. Mits je ze er niet netjes in zet natuurlijk. Het schoenenrek is gemaakt van staal en kan daarom wel tegen een stootje. Met een breedte van 78 centimeter, een diepte van 30 centimeter en een hoogte van 75 centimeter heb je plek voor meerdere schoenen aan je wand. De perfecte plek daarvoor is bijvoorbeeld in je hal.

Over String

In 1949 kwam Nils Strinning met het idee om modulaire kastensystemen te ontwikkelen. En dat werd al gauw een groot succes. Niet alleen door de enorme functionaliteiten die deze kasten jou allemaal bieden, maar simpelweg ook door het minimalistische Scandinavische design dat het in vrijwel elk interieur goed doet. Wat ooit begon als alleen een boekenkast is inmiddels uitgegroeid tot verschillende elementen waarmee je jouw samengestelde kast van alle gemakken kan voorzien. Van dichte kastjes tot planken waar je je tijdschriften op kwijt kunt. Door de enorme mogelijkheden die je hebt, kun je ook een kast samenstellen die perfect van pas komt op je werkplek. Zie je het al voor je?

Superhandige String rekken voor je schoenen

Rondslingerende schoenen is verleden tijd met de mogelijkheid tot deze String rekken die jou van dit probleem afhelpen. Zo is er ook het String Plus schoenenrek 136 cm. Dit is de grootste van het stel en daarom is hij ideaal voor een gezin of simpelweg iemand die groot liefhebber is van schoenen (en er daarom nogal wat van in huis heeft staan). Door de kleur en het ontwerp passen ze eigenlijk in vrijwel elke ruimte van je woning zolang je maar een plekje over hebt op je wand. Eigenlijk hebben alle producten van String eenzelfde uiterlijk waardoor je ze perfect met elkaar combineert en gemakkelijk een geheel creëert.

String rekken bij Flinders  

Flinders is officieel dealer van String. Dat betekent dat wij alle String rekken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.