Over Studio HENK

Het Nederlandse designlabel Studio HENK is opgericht door de broertjes Albers. Zij liepen jaren terug tegen het probleem aan dat ze geen betaalbare én mooie designtafel konden vinden. Een gedachte die zij met elkaar deelden: een designproduct hoeft niet altijd heel duur te zijn. Zo besloten zij om zelf een tafel te ontwerpen en bouwen en met succes. Hun inspiratie haalden ze uit de natuur en berglucht van Noorwegen. Een totaal andere omgeving bracht hun op enorm goede, leuke ideeën. Ooit begonnen ze met hun hobby, maar inmiddels is dit al jaren een designlabel met prachtige kwalitatief hoogwaardige designmeubels. Zo is de eetbanken collectie van Studio HENK van dezelfde materialen gemaakt als de eettafels zodat je ze makkelijk kunt combineren. Een eetkamerbank van Studio HENK is ideaal als je wat minder ruimte hebt, maar op zoek bent naar meer zitplekken aan tafel.

Een lust voor het oog: een Studio HENK eetkamerbank

Een Studio HENK eetbank is er in verschillende formaten. Zo zit er vast een design eettafel bank bij die jij mooi vindt en die past in de ruimte die je voor ogen hebt. Door het fraaie, vlindervormige onderstel kun je hem prima combineren met een tafel uit deze zelfde serie. De Studio HENK Butterfly eetbank 200x40 doet het goed in een gemiddelde woning qua grootte. Kun je geen genoeg krijgen van dit ontwerp en heb je genoeg ruimte over? Dan valt je keuze misschien wel op de Studio HENK Butterfly eetbank 220x40. Deze houten eettafelbank is de grootste van het stel en hij voorziet je graag van extra zitmogelijkheden. Voor welke Studio HENK bankje ga jij?

Studio HENK eetkamerbanken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Studio HENK. Dat betekent dat wij elke eettafelbank van Studio HENK kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.