Het succes van Studio HENK

De broertjes Albers hebben het Nederlandse designmerk Studio HENK in 2013 opgericht. Vroeger liepen zij tegen het probleem aan dat ze niet konden slagen voor een betaalbare, mooie en functionele designtafel. Zij zijn van mening dat een designproduct niet altijd zo duur hoeft te zijn. Hierdoor ontstond het idee om zelf een design tafel te maken die toegankelijk is voor iedereen. Ze boekten al snel succes met de eerste Studio HENK eettafels. Om inspiratie op te doen voor het ontwerp van de meubels, gingen de gebroeders Albers op avontuur in de natuur van Noorwegen. De broers zijn tot op de dag van vandaag druk bezig met het vernieuwen en innoveren van de collecties. De Studio HENK salontafel is hier een perfect voorbeeld van. Welke design salontafel van Studio HENK is jouw favoriet?

Een ronde salontafel van Studio HENK

De salontafels van Studio HENK worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, zoals A-kwaliteit eikenhout. Je hebt de keuze uit eiken zwart tot wit en van naturel lak tot naturel hardwax. De Studio HENK salontafels zijn tijdloze designmeubelen die jaren mee gaan. Zet een Studio HENK salontafel naast je bank, zodat je alles dichtbij hebt, of combineer een aantal salontafels in verschillende maten en plaats ze in het midden van je zithoek. Wat dacht je van een salontafel in eiken zwart? De Studio HENK New Co coffee table zwart is verkrijgbaar in een diameter van 40, 50, 70 of 90 cm. Door de combinatie van kwalitatief eikenhout en staal straalt het ontwerp van de salontafel klasse uit. Met een design salontafel van Studio HENK maak je je ruimte compleet.

Studio HENK salontafel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Studio HENK. Dat betekent dat wij elke Studio HENK salontafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.