Kartell Sundial kast
2-3 weken
 
€ 1.209
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Kartell Sundial kast

Omschrijving

De Kartell Sundial boekenkast is ontworpen door Nendo.

Als je boekenkast Sundial leeg laat, zie je waar hij zijn naam te danken heeft. De boekensteunen zijn zoals bij een zonnewijzer geplaatst, dus in verschillende hoeken. De kast kan behalve tegen de muur ook los in de ruimte worden gezet als scheidingswand. Leeg en gevuld bijzonder om naar te kijken. De Sundial kast van Kartell is in verschillende uitvoeringen te bestellen. De kast is verkrijgbaar in wit met transparant satijnen verdelers en in zwart met transparant satijnen of grijze verdelers. De productbeschrijving uit de Kartell catalogus: Een boekenrek met een reeks gesatineerde of transparante scheidingen die met een ietwat afwijkende hoek geplaatst zijn, zoals de schaduw van een zonnewijzer. De bijzonderheid van de scheidingen die in verschillende richtingen staan schenkt aan Sundial originaliteit en zorgt voor emotionele blikken. Voor wie naar het boekenrek kijkt lijken de scheidingen en de boeken die ze bevatten in voortdurende beweging. Sundial is verkrijgbaar met een glanzend witte of zwarte structuur, en beschikt over vier planken. Het is een lenig en licht boekenrek met beperkte afmetingen dat gemakkelijk samengesteld kan worden door meerdere modules naast elkaar te zetten. Het kan tegen een wand gezet worden, maar ook als scheiding gebruikt worden in een kamer. De scheidingen in spuitgietuitvoering zijn gesatineerd of transparant verkrijgbaar en hebben een contrasterende glanzende rand.

Zoek je naast de Sundial boekenkast van Kartell een andere kast van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Sundial boekenkast, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Plastic
Herkomst Italië
Merk Kartell
Productsoort (filter) Kartell kasten
Ontwerper Nendo
Afmetingen (b) 100.00 x (d) 35.00 x (h) 165.00 cm
Opmerking Dit is de uitvoering zwart met transparant satijnen verdelers.

Sfeerafbeeldingen

Kartell Sundial kast
Kartell Sundial kast
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven