Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Vloerkleden Vloerkleden

Mr Mrs Solar collectie Mr Mrs Solar collectie

Sorteren op 1-1 van 1 producten Sorteren op 1-1 van 1 producten Terug naar boven

Over Suns

Het Nederlandse Suns is een designmerk dat meubels, lampen en accessoires ontwikkelt en produceert voor buiten. Dit label heeft als levensmissie om het comfortabele en gezellige gevoel van binnen naar buiten te halen en doet dit door veelzijdige designitems te creëren die je in elke ruimte buiten kunt plaatsen. De producten van Suns zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen en zijn bovendien zeer stijlvol waardoor je er eindeloos van kunt genieten. Suns zit zelfs na twintig jaar ervaring niet stil en leert iedere dag bij om nog betere items te ontwikkelen die bijdragen aan het creëren van de ultieme buitenruimte. Welke stijl je ook hanteert en hoe groot of klein de ruimte is, bij Suns vind je gegarandeerd iets waardoor jouw buitenruimte het gevoel van een binnenruimte krijgt. Hoe fijn is dat?

Suns gebruikt alleen de beste materialen

De producten van het Nederlandse designlabel Suns zijn gemaakt om intensief gebruikt te worden en lang mee te gaan. Sommige items kunnen zelfs bijna het hele jaar door buitenstaan. Voor een langere levensduur wordt het natuurlijk aangeraden om ze goed te onderhouden en in de winter op te bergen. Toch kunnen ze heel wat verdragen. Dat komt omdat ze bij Suns alleen gebruikmaken van hoogwaardige en duurzame materialen. Er wordt bij elk ontwerp gezocht naar een passend materiaal dat mooi, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is. De Veneto vloerkleden van Suns zijn hier een geweldig voorbeeld van: deze eco-vriendelijke vloerkleden zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen, zijn weerbestendig en zijn geschikt voor binnen en buiten. Door het gebruik van deze materialen kun je optimaal genieten van een comfortabele, outdoor lifestyle.

Suns bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Suns. Dat betekent dat wij alle producten van Suns kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Suns en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Suns. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Suns veilig en vertrouwd online bestelt.