Kartell Super Impossible stoel
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Kartell Super Impossible stoel

  Omschrijving

  De Kartell Super Impossible eetkamerstoel is ontworpen door Philippe Starck.

  De Super Impossible stoel is fraai om naar te kijken en bovendien lekker om op te zitten. Op zijn holle transparante poten met daarboven zijn zitting lijkt de stoel een beetje te zweven in de lucht. En daar heeft hij misschien zijn naam wel aan te danken. De kunststof stoel in verschillende kleuren is geschikt voor binnen en buiten, voor thuis en op het werk. De productbeschrijving uit de Kartell catalogus: De stoel met eivormige zitting, de eerste met laser gelast, wordt in een verrassend blinkend nieuw jasje gestoken. De afwerking met volle kleuren schenkt Super Impossible immers een “glossy”, sensuele en krachtige look. In glanzend zwarte uitvoering, of in de elegante optical versie in twee kleuren, waarbij de bovenste schelp wit is en de onderste schelp en de poten zwart.  

  Zoek je naast de Super Impossible eetkamerstoel van Kartell een andere eetkamerstoel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Super Impossible eetkamerstoel, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Materiaal PC (kunststof)
  Merk Kartell
  Productsoort (filter) Kartell stoelen
  Bijlagen Productinformatie
  Ontwerper Philippe Starck
  Herkomst Italië

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Super Impossible stoel

  Klantenreviews

  Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven