Pappelina Svea vloerkleed
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Pappelina Svea vloerkleed

Omschrijving

Het Svea tapijt van Pappelina is ontworpen door Lina Rickardsson.

Het tapijt is verkrijgbaar in 70 x 90, 70 x 160, 70 x 240, 70 x 320, 70 x 400, 140 x 220 en 180 x 260 cm. Het Svea tapijt ziet er aaibaar uit. Maar strijk er eens met je handen over of stap er met je blote voeten op en je ziet dat dit tapijt niet is wat het lijkt. Het is gemaakt van plastic, en daarmee een ideaal tapijt voor op de kinderkamer maar ook voor buiten. Het Svea tapijt van Pappelina is er in grijs, pistache, turquoise en in de smaakvolle tinten rosé en champagne. Ga lekker op het tapijt zitten en trek de fles maar open.

De plastic tapijten van Pappelina zijn van Zweedse makelij en hebben een groot aantal voordelen. Allereerst zijn ze zeer betaalbaar, sterk en duurzaam. Ze zijn hygiënisch en anti-allergisch. De kleden zijn relatief zwaar en schuiven nauwelijks. Stof en zand vallen er gewoon doorheen en de tapijten zijn eenvoudig schoon te houden. Ze kunnen zelfs in de wasmachine. De kleden zijn zeer geschikt voor de kinderkamer, maar ook voor de badkamer, woonkamer, keuken en voor buiten. De kleden hebben een hoge UV bestendigheid.

Zoek je naast de Svea tapijt van Pappelina een andere tapijt van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Pappelina. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Svea tapijt, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Ruimte Geschikt voor badkamer en buiten
Materiaal Plastic
Garantie N.v.t.
Ontwerper Lina Rickardsson
Merk Pappelina
Herkomst Zweden

Sfeerafbeeldingen

Pappelina Svea vloerkleed
Pappelina Svea vloerkleed
Pappelina Svea vloerkleed

Soortgelijke producten

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven