Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Lichtbronnen Lichtbronnen

Loop collectie Loop collectie

Tafellampen Tafellampen

Kilter collectie Kilter collectie

Sorteren op 1-36 van 70 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 70 producten Terug naar boven

Tala design

Tala is een jong Brits verlichtingsmerk die bij elk van hun producten rekening houdt met het milieu. Ze maken producten die uiteindelijk een positieve impact hebben op de wereld. Tala steunt namelijk de strijd tegen klimaatverandering door C02. Het fraaie designlabel is opgericht door partners van de Universiteit van Edinburg. Zij deelden dezelfde passie voor technologie, duurzaamheid en design en besloten daarom dit merk op te zetten. En met succes: inmiddels bestaat het in London gevestigde merk uit een team van achttien mensen. Dit Britse merk is in staat is om verlichting te ontwerpen waarmee wordt ingespeeld op de beleving ofwel het emotionele vlak. De functionaliteit van de verlichting raakt daarom wat meer op de achtergrond, terwijl de lampen en lichtbronnen hun functie absoluut vervullen. De combinatie van materialen, afwerking(en), fabricagetechnieken en nieuwe technologieën zorgt ervoor dat Tala verlichting in een originele stijl en in een modern jasje op de markt brengt.

Verlichting van formaat

Voor welke lamp of lichtbron je ook kiest, je draagt ongetwijfeld een steentje bij aan een mooiere, natuurrijkere omgeving. Een hanglamp, een tafellamp of een lichtbron, heb jij al een favoriet item op het oog? De E27 Touch tafellamp eiken bestaat uit prachtige details. Een voorbeeld van zo’n detail is de touch-schakelaar die is verwerkt in de messing basis. Dat is nog niet alles, want door de prachtige combinatie van eikenhout en messing vraagt de lamp eigenlijk direct je aandacht. Voor de liefhebbers van walnoothout is er de Tala E27 Touch tafellamp walnoot. Wil je je eetkamer, slaapkamer of woonkamer stijlvol verlichten? Dan is de E27 hanglamp walnoot of E27 hanglamp messing misschien wel de lamp die je zoekt. Om deze lampen compleet te maken, kun je kiezen voor een fraaie lichtbron zoals de Minerva LED lichtbron 6W E27 of Gaia LED lichtbron 6W E27.

Tala bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tala. Dat betekent dat wij alle producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Tala en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Tala. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.