Tala Knuckle

De Knuckle collectie van Tala eert materialen en viert de schoonheid van de gloeilamp door middel van eenvoudige, eerlijke vormen. De stijlvolle armaturen passen bij elk(e) huis of kantoorruimte. Less is more zeggen ze altijd en deze Knuckle collectie van Tala bewijst dat maar weer. De lichtbron is het centerpiece en dat is terecht, want kijk nou zelf. De lichtbronnen van Tala zijn kunstwerken op zichzelf. Daar hoef en hoor je eigenlijk geen lampenkap overheen te hangen. Zo kun je kiezen voor de Knuckle tafellamp met Voronoi lichtbron waarbij de lichtbron van transparant glas is en een unieke shape heeft. Maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen om te gaan voor de Knuckle tafellamp met Sphere lichtbron voor diffuus licht. Voor welk exemplaar je ook gaat, met deze lampen creëer je hoe dan ook extra sfeer in een ruimte.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Het verhaal achter Tala

Het Knuckle assortiment van Tala is ontstaan uit eerbied voor Brits hardhout. Deze collectie viert de schoonheid van het hout en laat de gloeilamp zien als het belangrijkste ontwerpkenmerk. De gladde, cilindrische vormen zijn gemaakt van 50 millimeter deuvels van eiken en walnoot en worden gedraaid, geschuurd en gebufferd tot 48 millimeter om afval te minimaliseren en hun natuurlijke vorm te accentueren. Dit maakt de Knuckle lampen van Tala schitterend om naar te kijken. Vooral ook omdat achter deze lampen een bijzonder verhaal schuilt. Het optimaal gebruikmaken van de materialen is een grote stap richting meewerken aan het milieu. Daarnaast profileert Tala zich ook met het verminderen van CO2-uitstoot. Oftewel: Tala denkt zowel aan het design als het milieu.

Knuckle lampen van Tala: dimmen tot in de perfectie

In de Knuckle collectie van Tala vind je lampen met een in-line dimmer op het snoer. De nieuwe Knuckle tafellampen zijn geoptimaliseerd om het beste uit de dim to warm technologie te halen. Met een dimbereik van 5-100% kun je met een eenvoudige, tactiele functie de sfeer in je ruimte van zonsondergang tot zonsopgang bepalen. Zo heb je voor elke gelegenheid de juiste verlichting. Verlichting speelt een cruciale rol wanneer het gaat om gezelligheid en warmte. Met de Knuckle lampen van Tala hoef je je daar dus nooit meer zorgen over te maken, want ze doen hun werk op elk moment. Weet jij al welke lichtbron je gaat combineren met deze esthetische en functionele lampen?

Tala Knuckle bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tala. Dat betekent dat wij alle producten uit de Knuckle collectie van Tala kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Tala. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.