Tala LED Porcelain

De Tala Porcelain collectie bestaat uit verschillende lichtbronnen die ontworpen zijn als tegenhanger van de vaak overdadig industriële moderne interieurs. De lichtbronnen uit de Tala Porcelain collectie worden gekenmerkt door harmonieuze, ronde vormen, een matte afwerking en een bijzonder rustig, wit schijnsel. Zo werpen de lampen uit deze collectie een rustgevende gloed over een anders wat kil ogende inrichting. Het kleinste lid uit de Tala familie is de Porcelain l LED lichtbron 3W E14 dimbaar. Dit kleintje is slechts 8 centimeter hoog met een diameter van 4,5 centimeter, maar vergis je niet: hij is minstens even indrukwekkend als zijn grotere soortgenootjes. Door zijn kleinere afmetingen is hij bijzonder geschikt om in wat grotere getalen opgehangen te worden. Hierbij kun je denken aan gebruik in een lamp met meerdere E14 fittingen, maar eveneens aan een collectie losse fittingen die samen een overweldigend geheel vormen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Over Tala

Wanneer jij denkt aan LED verlichting, zal je waarschijnlijk denken aan felle, kille lampen die jouw interieur nou niet per se gezelliger maken. De oprichters van Tala vonden dat dat anders moest. De lichtbronnen van Tala maken dan ook allemaal gebruik van de energiezuinige LED techniek, maar doen dit op een bijzondere manier: de lampen zijn namelijk zo ontworpen dat ze bijzonder sfeervol schijnen. Om het licht evenredig door de ruimte te verspreiden zijn de lichtbronnen nog steeds gemaakt van geblazen glas, maar dankzij de bijzondere afwerking van de lichtbronnen krijgt dit licht een zachtere uitstraling. Tala produceert al haar lichtbronnen CO2-neutraal. Dat doen ze door voor elke honderd verkochte lichtbronnen tien bomen te planten. De lichtbronnen van Tala zijn dus niet alleen sfeervol, maar ook milieuvriendelijk.

Minimalistische, duurzame Tala Porcelain lichtbronnen

Wil jij een huiselijke sfeer creëren zonder al te veel poespas? De Porcelain ll LED lichtbron 6W E27 dimbaar en de Porcelain lll LED lichtbron 6W E27 dimbaar zijn dankzij hun wat grotere afmetingen bijzonder geschikt om ook solo een wat grotere ruimte te verlichten. Je kunt ze in combinatie met een enkele fitting gebruiken als hanglamp voor een wat minimalistische look, maar ze doen het minstens even goed wanneer ze een plekje krijgen in een mooie tafellamp. Alle lichtbronnen uit de Tala Porcelain serie zullen daarnaast ongeveer 30.000 uur branden. Dit is wel vijftien keer zo lang als een reguliere lichtbron. Je bent er dan ook zeker van dat je een goede aanwinst in huis haalt.

Tala Porcelain bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tala. Dat betekent dat wij alle producten uit de Tala Porcelain collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.